12 katona (2018)

12 Strong

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat. Egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz. A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidup.me
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

51
@siposb92
Nálad mi a maximális pont? Azért kérdezem, mert az IMDB néha le és néha felértékel filmeket. No offense!

50
@siposb92
Nálad mi a maximális pont? Azért kérdezem, mert az IMDB néha le és néha felértékel filmeket. No offense!

49
Nagyon tetszett! 10/10
48
Amerikai katonák mennek afganisztánba, bumm-bumm-durr-csatt, aztán 11-en leverik az összes csúnya afgánt. Na jó, segít nekik egy helyi arc meg a csapata, nagyon zorkónak tűnnek, pedig nem, szegények nem tudják hogyan kell frankón harcolni, hiszen ott születtek, ott nőttek fel, ismernek mindent, de ennek ellenére bénák. Az amerikai viszont tudja, h hogyan is kell ott harcolni, meg is mutatja. Lebombáznak mindent a pi**ába. Az amerikai kapitány aztán szabadidejében még tart egy kis erkölcsi továbbképzést is a kecskepásztoroknak, ingyen, nem kér érte pénzt.
Pazar egy film, a drámainak beállított jelenetek röhejesek, a vége csata meg...na az kész vígjáték. Annak fényében főleg, h „megtörtént eset alapján”. Aha, pesze.
Aki ennek nekiül, ne várjon egy „13 óra: Bengázi titkos katonái” szintű filmet. Chris Hemsworth főszereplő, mint kemény katona egy vicc. Romantikus lányregényekben kellene szerepeltetni, nem ilyen filmekben.
Szóval nőknél működhet a film, mert Chris koszos, izmos, oszt megmenti a világot, de ennyi, nem több.
47
paratlanul lebilincselo film , nalam a maximalis pontot elerte .
46
Nagyon tetszett a film, köszönöm!
Aki csak otthon játssza a lövöldözős játékokat, még katona sem volt, fingja nincs, milyen az igazi háború. Mi az a légnyomás, mikor mellette robban egy gránát, mikor a füle mellett suhog az ellenséges lövedék... Ez a film - is - jól visszaadja ezt az érzést. A fotelből fölállsz, b.meg, de a harctéren nem fogsz!
Nem mellesleg bemutatja az afgánok sokrétűségét, másságát!
45
Nekem bejött 10/9
44
Jobbra számítottam 10/6
43
Nagyon jó film.