1922 (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 1922 történetének főszereplője egy farmer, Wilfred James, aki békés vidéki életet folytat feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henryvel. Csakhogy Arlette nem boldog a farmon, és azt tervezi, hogy a városba költözik a fiával. Azonban az asszony távozásával a farm sorsa is megpecsételődne, ezért Henry az egyik éjszaka elvágja felesége torkát, és a nő testét a kútba dobja. Wilfred nem tudja feldolgozni tettét, és egyre tébolyodottabbá válik, úgy hiszi ugyanis, hogy felesége visszatért a halálból.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

34
Ha egy esős fáradt délutánon elkezded nézni,el is alszol!
33
Én nem tudom! Stephen King történetei nagyon jók,érdekesek. De én úgy érzem, hogy a régebbi filmeknél sokkal jobban megvalósították az irományait,mint most. Nem tudják úgy visszaadni mostanában a történeteket a filmesek. Hosszú perceken át unalmas a film... Borongós,szürke,lapos,sok a duma...Egyébként alapjáraton nem rossz film, érdemes megnézni 1x. 6/10
32
Chopper,attol még hogy néha elolvasol egy képregényt még nem leszel zseni,és ne játszd az eszed..mintha te nem önjelőlt kritikus lennél. Egyértelmü hogy ide nem hivatásos profi kritikusok irnak,amit te müvelsz azse kritika,csak egy felháborodott szánalmas vélemény nyilvánitás,csak mert a többség nem ért veled egyet...Őszintén sajnállak.és én kérek elnézést.
31
Hát elaludtam volna ha egyedül nézem a színészi játék kétségtelenül jó volt de nem fogott meg sőt unatkoztam rajta ha tragédiára vágynék megnézem a Requiemet
30
2017 egyik legjobb filmje!Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!
10/10
29
10/7 A rendezés és a színészek jók. A történet közel sem eseménydús,, inkább lapos.
28
Elégé lehangoló és nyomasztó film. Viszont tetszett. Jó volt a színész.
27
somoneszi Na, végre valaki!

Ennél a filmnél rájöttem, hogy Thomas Jane mekkora színész. Hihetetlen, ahogy hozza a figurát. Eszméletlenül jó hangja van, sose gondoltam volna, eddig csak szinkronosan láttam/hallottam őt.
26
koszonom 10/5