Bejelentkezés
Regisztráció
3096 nap (2013)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Dráma, Krimi, Életrajzi
Eredeti cím: 3096 tage

Leírás:

1998. március 2-án az iskolába vezető úton a tízéves Natascha Kampuscht az akkor 35 éves, állástalan híradástechnikus, Wolfgang Priklopil egy fehér furgonba tuszkolta. Órákkal később az elrabolt kislány lepedőbe csavarva egy sötét pincében találta magát. Nyolc év múlva szabadult ki, a gyerekkora fogságban telt el.A 3096 napban Natascha először meséli el hihetetlen történetét: nehéz gyermekkorát, hogy mi történt pontosan elrablásának napján, hosszan tartó rabságát az öt négyzetméteres pincében, valamint a mentális és fizikai megaláztatásokat, amelyeket elrablója, Wolfgang Priklopil okozott neki. A 3096 nap valójában az emberi lélek diadalának története. Natascha a majdnem elviselhetetlen kilátástalanság helyzetében is lassan megtanulta, hogyan manipulálja fogva tartóját. Megtudjuk azt is, hogy az esélytelenséggel szembeszállva hogyan próbált kiszabadulni a fogságból.
filmezz.eu Pontszám: 8.4 / 10
(70db szavazat)

IMDB Pontszám: 6.4 / 10

Rendező: Sherry Hormann

Szereplők:
Roeland Wiesnekker
Erni Mangold
Amelia Pidgeon
Dearbhla Molloy
Antonia Campbell-Hughes
Trine Dyrholm
Thure Lindhardt
Ellen Schwiers
Angelina Noa
Michael A. Grimm
Vlasto Peyitch
Sebastian Weber
Heike Koslowski
Ulla Geiger
Arthur Streiling
Michael Schneider
Közösség
Segítség menüpont
Tárhely Info Indítás
VidToMe Indítás most!
VidToMe Indítás most!
Reklámok és más ilyenek

Akiknél nem indul el az Adf.ly-on (az indítás most után következő átvezető reklám) a visszaszámlálás, azokat kérjük kapcsolják ki a reklámblokkolójukat a böngészőjükben.
A legtöbb esetben emiatt nem lehet továbbjutni a filmhez/sorozathoz.
Adblock esetén találkoztok egy üzenettel ahol a "Continue" gombra kattintva lehet továbbjutni a megtekintéshez, viszont így 10 másodpercet kell várni. Ha ezek után is problémát tapasztaltok, üzenjetek az oldal alján található kapcsolat menüponton keresztül és ott tudunk segíteni.