7 vérfagyasztó nap (2018)

7 Days in Entebbe

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy vakmerő terroristatámadás a modernkori történelem legmerészebb, legizgalmasabb túszszabadító akciójához vezetett. Négy végsőkig elszánt támadó (köztük Rosamund Pike és Daniel Brühl) 1976 nyarán eltérített egy turistákat szállító repülőgépet, és Uganda diktátorától kért menedéket. A túszok ezzel belekeveredtek egy világpolitikai szerencsejátékba, miközben a rájuk vagy ellenük licitálók számára nem az ő megmentésük volt a legfontosabb szempont. Az idő fogyott, a gépeltérítők fenyegetőztek, a békés megoldás egyre távolabb került. De volt, aki tudta, mit kell tennie. Az izraeli titkosszolgálat soha nem látott vakmerőségű tervet dolgozott ki, és a világ e távoli pontján megostromolta az aláaknázott repteret. Ha a lehetetlennek látszó művelet sikert arat, talán megakadályozható a vérontás. De a siker egy hajszálon múlik, és a forróságban minden ideg pattanásig feszül…

A Narcos című sorozat rendezője a pontos történelmi tények alapján készítette el a minden pillanatában vérfagyasztóan izgalmas, mégis igaz történet filmváltozatát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Elbírt volna több drámaiságot,egy ilyen kis országnak mint izrael muszály volt megmutatni ,hogy nincs pardon.
10
Kedves Saki! Két korábbi film is van, az egyik az, amit Jessabelle is írt (ebben szerepel Charles Bronson), a másik a Győzelem Entebbénél (Victory at Entebbe 1976), parádés szereposztással.
9
Jó film volt, szegények azóta is ölik a palesztinokat... ezt a propagandát... de a film 10/10
8
saki23 : Támadás Entebbe-nél /Raid on Entebbe/
7
Mi a régebbi filmnek a címe?
6
Vannak egészen parádés részei, fel-felcsillanó kockái, ennek ellenére nem sikerült jól. Valahogy felületes, sok mindenbe belekap, nem áll össze. Nem tudjuk meg például, hogy miért épp a tökéletesen őrült Idi Aminnál kötnek ki, hogy valójában kik ezek a terroristák. Egy csomó minden épp csak jelzésértékű, ha nem vagy tisztában mélységében a 70-es évek terrorista szervezkedéseivel, nem is érted, miről van szó, ki ki ellen van és mit akar. (Még két-három évtizeddel ezelőtt is mindenki tudta, hogy kicsoda pl. Ulrike Meinhof - mert a napi közbeszéd része volt -, mára ezek az ismeretek úgy megfakultak, hogy el kellett volna magyarázni.)
Ami viszont egészen megdöbbentő a mai szem számára, hogy milyen pofonegyszerű volt géppuskát felvinni egy repülőre és eltéríteni azt. Ma még a körömollót is elveszik az utastól, szinte alig hiszem el, hogy hogyan mentek ezek a dolgok 30-40 éve, pedig átéltem.
Gyönyörű viszont a túszszabadítás képsora, összemosva a táncjelenettel - ezért megéri megnézni.
Az IMDB 5,7 jól visszaadja a film értékét, azaz so-so, a határon billeg.
5
Gagyi, vacak film, a téma jó lett volna! Gyenge színészek, borzalmas szinkron max 4 pont!
4
...ez nem az a tipikus akció film, hanem inkább történelmi dokument színészekkel...nekem tetszett... igaz, hogy megmentettek több mint száz embert, de a többi ötven meghalt... ez történik, ha egyik állam belekeveredik a másik állam dolgaiba... itt már emberi életnek nincs értéke, mert a politika fontosabb...ez van... 8/10
3
a regi Entebe Charles Bronson-nal meterekkel jobb, aludtam egy jot ezen a filmen unalmas , unalmas es unalmas