A bátorság törvénye (2012)

Act of Valor

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A valós élet és az eredeti mozi egyedülálló kombinációja. Az "Act of Valor" egy elit katonai egységet mutat be - Navy Seals - egy megrázó történetben amint napjainkban harcol a globális terrorista fenyegetés ellen. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel, kombinálva a bámulatos harci jeleneteket a csúcstechnológiával, és a heves érzelmekben bővelkedő cselekménnyel. Az "Act of Valor" a közönséget elkalauzolja a modern világ egyik legjobban képzett elit harcosainak titokzatos világába.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Bátorság törvénye a címe szinkronosan
23
Az ilyen tip-ú filmeket ha lehet eredeti nyelven feírattal kell nézni. De ez csak az Én véleményem.
22
Egy kicsit idegesít hogy nincs hozzá szinkron,mert nagyon jo lenne ha szinkron lenne hozzá hiszen 5 éves a film nem igaz hogy itthon nem adják le se a tv ben se sehol ,ez egy igazi akció film meg érdemelne egy Magyar szinkront nagy hiba volna ha nem kezdenék el meg csinálni hozzá a szinkront.
21
Nagyon jó, film. Kb egy éve láttam utoljára, de megjött a kedvem, hogy megint megnézzem
20
egy nagyon jo film; 10/10. Profik a harci jelenetek bar a dupla angol es magyar felirat neha zavaro
19
Nagyon jó film. Volt egy korábbi hozzá szóló aki azt írta , hogy nem kell híres szinész ahhoz, hogy jó filmet készítsenek. Erre pontosan ez itt a példa...igaz a szinészi játék hagy némi
kívánni valót maguk után de ezért kárpótol a harci jelenetek profizmusa. Látszik, hogy nem szinészek, hanem igazi Navy-k.
18
Bakker hogy ezek az emberek azt hiszik hogy mi néhányan azért utáljuk a feliratos filmeket mert nem tudunk olvasni,nem nem azért utáljuk ,hanem azért mert ugy nem lehet élvezni egy filmet ,egyszerűen filmet akarunk nézni nem olvasni,ha olvasni akarok akkor be megyek egy könyvtárba leveszek 1 könyvet és el olvasom , nem tudok egyszerre a film re koncentrálni és a szövegre is.
17
Nagyon jó film 10/10 Köszi a feltöltést!
16
nagyon nagyon jó film -a történet - a tálalás fantasztikus!! nem hires szinészekkel is lehet nagy nagy sikerü filmet késziteni. itt ez a film. igaz nem reklámozták !! de ennek nem is kell !!! élethűségre törekvő film amaj a valós életet és a katona életett mutatja !!! ezt érdemes végig nézni !! hála és köszönet a lehetöségért !!!
15
Hát ez egy akkora film!!! Egyedülálló!!! Kedvenc lett! Ajánlom mindenkinek. 100pont.