A falu (2004)

The Village

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker (William Hurt) figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt (Sigourney Weaver) azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.
Lucius csak Ivy Walker (Bryce Dallas Howard), egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy (Adrien Brody) is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.
Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

26
Kultusz film; igazi kis sziget a nyáltenger közepén,ami kellően nehéz és vontatott ahhoz, hogy működjön. Külön felüdülés, hogy nem prostituálja magát az ember arcába, mint a mai hatásvadász szarok.
25
Az előzetes nagyon horror filmnek mutatja be, de nem az, és remélem ez nem spoiler senkinek se. Az eleje kicsit vontatott, túl hosszú lett a film eleje,
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Nekem nagyon tetszett 10/8
24
Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik szerint nincs értelme. Hihetetlenül jól összerakott film, ami nem csoda, M. Night Shyamalan nagyszerű rendező.A mondanivalója, a csattanó a végén és James Newton Howard filmzenéje egyszerűen tökéletes.
23
Kemény egy film. Az a fajta, amiből a mondanivaló csak a végére derül ki. Én J. Hurt és S. Weaver miatt kezdtem el nézni ( X akták). Nekem a mondanivalója az, hogy az igazságot is gyakran csak hazugság útján lehet megvédelmezni, valamint az, hogy a hazugság is néha igazsággá válhat, amint azt Hurt a végén kifejti. 8-st én is adnék neki.
20
Nagyon tetszett, végig izgalmas, lebilincselő film.
19
M. Night Sajmalandelane... M. Éjszaka Kimondhatatlannevű. A legtöbb esetben a filmjeinek nincs valami mély mondanivalójuk vagy épp kifejezetten rosszak (szerintem)... De ez a film kivétel. Akciót ne várjatok, könnyű értelmezést sem, a sztori eléggé könnyen kitalálható előre. Mégis érdekes a mondanivalója, ha a háttértörténetet vesszük (bár a filmből ez kb 20 perc). Nekem emiatt 7/10.
18
Ennek a rendezőnek a filmjei elég furcsák...
Ez a film jó, főleg az eleje-közepe de én azonnal tudtam, hogy miről is szól valójában az első perctől tudtam hogy mi lesz a vége...
17
Amikor megjelent alig vártam h megnézzem, mert a trailer tök jó volt... de aztán pofáraesés volt az egész, jól átlettem [email protected], ennek a filmnek nincs értelme, nem ajánlom senkinek...