A fegyvertelen katona (2016)

Hacksaw Ridge

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén legalább 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie..Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
  DVDSCR 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

359
EGYSZERŰEN IMÁDTAM, És még most is
358
Iszonyatosan jó ez a film. Tegnap késő este néztem meg, és már nagyon álmos voltam, de egyszerűen nem tudtam kikapcsolni annyira magával ragadott. Rengeteg háborús filmet megnéztem már, de ez az egyike azon keveseknek, amikre azt mondom, hogy tényleg nagyon jó volt. Ha nem mondták volna, hogy igaz történet alapján készült, azt hittem volna, hogy kitaláció. Csoda amit ez az ember véghezvitt. Desmond Doss egy igazi hős volt.
357
Rég láttam ilyen jó filmet!
356
Gyönyörű film. Az egész család család szerette. Pedig mindannyiunknak más az ízlése. 10/10
355
Hát ez fantasztikus volt mel gibson ujjab remek alkotása
354
Nagyon-nagyon jó film 10/10 !
Ezen, nem tudtam elaludni, hajnalig végignéztem
352
Nagyon jó egyik kedvenc háborús filmem 97%
351
A film nagyon jó. 10/11
350
Szerintem Mel Gibson csodálatos munkát végzett. A kedvenc igaz történet alapján készült filmem.A színészi játék kiváló, a látvány fasza, csupán több gyengébb idegzetű (nem sértés) panaszkodnak amiatt hogy túl sok a hábotú, a csata ebben a filmben, de hát ez egy háborús film. Vagy nem? Nekem ez egy 10/9