A galaxis őrzői Vol. 2. (2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

216
Szerintem a második rész nagyon fasza lett, jobb mint az első. Ez egy amolyan updatetje az első filmnek. Mét több pojén, még jobb zene, új karakterek, minden nagyon jó, viszont Drax helyenként nagyon irritáló volt mikor a 8. alkalommal is felnevet... tudjátok azon a "HAHA HAHA HAAAA" hangon. A szinkron nem túl jó viszont eredeti nyelven szupi.
215
Az első nekem is jobban tetszett.
213
NEM MŰKÖDNEK A LINKEK!!!
212
Az első rész mélyebb volt és jobban megfogott, azonban szerintem ez a rész sok téren hozza a színvonalat ... a történet, az alapötlet kevésbé jó, de amúgy számos dolog jobban működik benne - mint pl. a párbeszédek vagy a szereplők kapcsolata egymással.

Érdemes megnézni. Habkönnyű kis esti mozi, de ebben a nemben nagyon jó. Leginkább az Ötödik elemhez tudnám hasonlítani hangulatában, jellegében.

Az Őrzőkben kicsit gagyibbb a látvány az első részhez képest. (pl. a kis Gallyacska nagyon cuki, de amúgy szakmai szemmel nézve, egy irreális, hiteltelen alkotás, amelyről nem hihető el, hogy filmszereplő és nem egy bábu vagy egy rajz) a CGI-orgia miatt. A CGI-stáb nem végzett valami jó munkát. Egyébiránt okés a film.
211
Miért nem működik egyik link sem?
210
nem, de minden filmnél szokott lenni premier után kábé öt órával rögtön kamerás kalózverzió is. Az fontosabb és népszerűbb is.
208
Tetszett, de ahogy írták a többiek kis limonádé mozi lett, az első rész nyomába sem ért!