A kihalás szélén (2015)

Extinction

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kilenc évvel azt követően, hogy egy vírus végigsöpört az emberiségen, Patrick, Kack és Lu, a kilenc éves lány békében és nyugalomban él egy elfeledett, hófedte kisvárosban. Valami azonban megbomlik a túlélők között, Patrick és Jack gyűlölködése elszakítja egymástól kettejüket. Amikor a fertőzés újra felüti a fejét, Patricknak és Jacknek maga mögött kell hagynia nézeteltéréseiket, hogy megvédjék azt, aki mindennél többet jelent számukra.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

81
Igen, lesz második része 2018 közepe felé igérik!
80
Szerintem nagyon jó film! A magyar operatőr stb pedig világ színvonalúak ja és jó néhányan Oscar és egyéb díjasak, így fikázzátok egyes emberek!!!
79
lesz masodik resze?
78
Nem volt rossz, nálam 8 pont.
76
Tele van magyarokkal a stáblista.Meg is látszik rajta.Genge!
74
Ez egy átlagostól teljesen eltérő film amely újszerű szemlélettel mutat be egy zombi posztapokaliptikus eseményt. Helyenként izgalmas, ám egy kedves kis csonkacsládi története teszi igazán eredeti és egyénivé. Já a 10 pont
73
Egy átlagos poszt-apokaliptikus történet. Nem nagy szám, de mivel magyar-spanyol koprodukció kíváncsivá tett. Teljesen rendben volt - csakhogy tíz másik ugyanilyen filmre hajaz, és újat ez sem hoz...
10/6 - Inkább nézd meg az "eredetit" : Az élőhalottak éjszakája. Na, az tette le a műfaj masszív alapjait.
72
..imádom ezt a filmet...10/10