A király választása (2016)

The Kings Choice

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1940. április 9-én a német hadigépezet Osló előtt áll. A norvég király ultimátumot kap: megadja magát, vagy meghal. Német katonák vadásznak a királyi családra, amely arra kényszerül, hogy elhagyja a fővárost. Miközben Haakon király és Olav koronaherceg egy Elverum melletti kis farmra menekül, találkoznak a német vezetéssel. Háromnapi kemény tárgyalás után Haakon király meghozza végső döntését. Visszautasítja a kapitulációt, még ha az a saját, a családja és sok norvég életébe is kerül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Raul, te nagyon nem ismered a történelmet...
4
történelem órának jó volt ,még jó hogy németül értek mert a feliratozás nem segített , de aki nem ért annak soka homály a filmben .
3
Kedves adminok! Nekem van egy hibátlan változatom amit magam készítettem, használjátok bátran.
http://indavideo.hu/video/A_kiraly_valasztasa_hun
2
Nekünk bezzeg csak a beszari horthy miklós jutott!
1
Aki azért szeretné látni, nem sok akció van benne. Viszont aki nem tud németül, annak baj, mert a felirat nemcsak hogy perceket késik, de hiányos is nagyon, pedig az egyik legfontosabb párbeszéd is németül van. Ez nagyon elrontja a film nézhetőségi értékét.