A kolónia (2013)

The Colony

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason (Bill Paxton).

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

53
Sokkal többet vártam a kommentek és a trailer alapján...10/3 Morpheus miatt. Nélküle egy hatalmas 0.
52
nekem nagyon halk 2 fajta vidto nyitottam meg és a flashx-et...
50
10/6 -6.5 Érdekes, különös, izgalmas, viszont az elfajzott emberek helyett más rejtélyt találhattak volna ki szerintem, akkor simán lenne 10/8 nálam, de nem rossz összességében!
47
Érdekes volt! Még egy 20 percet rászánnak akár normális befejezés is kerekedhetett volna! No de sebaj a 7 pont így is jár! THX
45
Nem rossz 10/8