A mestergyilkos: Feltámadás (2016)

Mechanic: Resurrection

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A már visszavonult Arthur Bishop (Jason Statham) összejön egy Gina nevű leányzóval (Jessica Alba), akit aztán a bérgyilkos munkásságát jól ismerők egy csoportja elrabol, hogy rajta keresztül néhány számukra roppant fontos célpont likvidálására kényszerítsék Bishopot. Utóbbi kénytelen-kelletlen bele is megy a buliba, csakhogy aztán a megölése helyett összehaverkodik a célszemélyek egyikével: Max Adams-szel (Tommy Lee Jones), aki ráveszi, hogy fogjanak össze és szálljanak szembe azokkal, akik túszként tartják fogva Ginát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

153
Pocsék, kb. fél órát bírtam belőle.
151
Statham hozza a formát. Az elsőt ugyan nem űbereli, de látványosra sikeredett. Mindenképpen ajánlatos meglesni!
10/10
150
csajoknak való akik buknak statham testére
149
jo kis film.
148
Jó film, gyönyörű tájak!
Rio sok mindent felidéz bennem akárhány filmben is látom.
Köszi!
147
Nem volt rossz
146
Elég jó volt.
145
Na akkor most én is hozzászólnék ha lehet Emlékszem az elsőrészre, nekem nagyon tetszett,valami eszméletlen jó volt, majd jött a második része amit annyira nem mertem megnézni ám most még is rá szántam az időt. Azért ez se volt rossz, nem közelíti meg az elsőt, de azért jó volt. Viszont szerintem egyedül Statham és Lee Jones voltak azok akik nagyokat alakítottak a filmben, a többi színész alakítása hááát inkább hagyjuk. A film történetén lehetet volna még csiszolni illetve a koreográfiáján. Volt pár jelenet ahol nagyon gyorsan és kapkodva halattak előre. Ettől függetlenül egy közepes7-est azért megérdemel a film.