A múmia 2017 (2017)

The Mummy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

244
A dark universumnak valószinüleg befellegzett, nem hiszem hogy érdemes tovább folytatni.
243
Ekkora baromságot hogy lehet összehordani?
241
Egyszer nézhető.. 10/5 nem több ...
240
Engem egészen lekötött. 7 pont
239
Anno még moziban láttam,most megkellett nézni egy ismerősömmel. Valami borzalom Russel Crowe arany málnát érdemel,az egész film egy hatalmas katyvasz,Cruise-ban csalódtam,nem tudom mi volt ezen a filmen 125 millió dollár,utáltam. Néha már nem tudtam sírjak-e vagy nevessek.
238
Én azért többet vártam a filmtől.Nem rossz, de valahogy ...olyan sablonos.Azon meg nevettem, hogy a múmia tele van pingálva héber írásjelekkel.Ami ugye Egyiptomban, mint a "régi"múmia fimből is tudjuk, a rabszolgák nyelve.