A szabadság ötven árnyalata (2018)

Fifty Shades Freed

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  HDCAM 
   
  Estream.to
  HDCAM 
   
  Openload.co
  HDCAM 
   
  Flashx.tv
  HDCAM 
   
  Vidlox.tv
  HDCAM 
   
  Vidto.me
  HDCAM 
   
  Indavideo
  HDCAM 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Gytibor! A célközönség az írónőhöz hasonló, elhanyagolt középkorú nők, elváltak, vagy rossz kapcsolatban élő, szexuális élettel, normális emberi kapcsolatokkal nem rendelkező, Coelo és Müllerpéter rajongók, akik itt 1 óra 45 percben beleélhetik magukat olyan szexuális szituációkba, érzelmi viharokba, amikre máshol nincs lehetőségük. Beleolvastam anno a könyvbe, a stílusa nagyjából olyan, mintha egy hetedikből kibukott átlagos intelligenciával, átlagon aluli képzelőerővel megáldott ember írta volna szűkös határidőre...
19
Köszi a feltöltést ,nekem mind a 3 rész tetszett,de várom a DVD változatát az hosszabb is,úgy mint a Darkernél a vágott részek benne vannak.10/10
18
köszönöm a feltöltést. nekem tetszett bár tény hogy a könyvhöz képest hiányos
17
köszönöm,hogy lathattam...nagyon tetszett!
16
Most lehet kapni fogom hogy atya úr isten hol élek én?! De nekem ez tetszett. Jobb mint a második része. De ez csak az én véleményem. Tetszett a befejezés.
15
5 percben elmondom az egész tartalmat...Hát mi ez a förtelem?!...10/1...mert jó a szivem...
14
Ne nézzétek meg, ez egy borzalom!
13
Ha nem olvastam volna a könyvet... érthetetlen lenne. Összecsapták. Semmi értelme, se eleje-se vége fajta lett. Komolyan kár az idő érte.
Köszi a munkát vele, csak az értékelhető.
12
Na ilyet se kommenteltem mèg filmhez, de ez tènyleg [email protected] volt.Sajnàltam rà az időmet,összecsapot valami volt.Kösz a feltöltèst!
11
Hááát ... sok hűhó semmiért film.
Nagyobb a füstje ,mint a lángja mondhatnám azt is
10/6 kegyelemből.