A szépség és a szörnyeteg (2017)

Beauty and the Beast

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Disney közismert és klasszikusnak is nevezhető történetét talán senkinek sem kell bemutatni. A ’90-es években készült rajzfilm világhírű lett, a stúdió pedig az élőszereplős feldolgozások közepette ezt a történetet sem szerette volna kihagyni a sorból.
Belle (Emma Watson) egy nagyon okos, fiatal és szép leányzó, akit a jóképű, de meglehetősen durva lelkű Gaston (Luke Evans) szó szerint üldöz a szerelmével. Belle élete azonban más fordulatot vesz, ugyanis a környéken magasodó kastélyban élő szörnyeteg (Dan Stevens) elrabolja az apját. Váltságdíjként pedig Belle-t akarja megszerezni magának. A lány gondolkozás nélkül belemegy a cserébe.

Belle a kastély falai között élve rájön, hogy a visszataszító külsejű szörnyeteg valójában egy jó lelkű és nemes herceg. A kastély falai között életre kelő tárgyak, például Kanna mama, Csészike vagy a gyertyatartó és a falióra mind-mind segítenek Belle-nek megismerni a szörnyű külsejű herceg, igazán megnyerő belső értékeit.

Belle lassan, de biztosan beleszeret „fogva tartójába”, ám boldogságuk nem lehet zavartalan, hiszen a gaz Gaston bosszút forral ellenük.

Szereplők

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Ultimatedown (letöltés)
   
   
  1fichier (letöltés)
   
   
  Exashare
   
   
  Allvid.ch
   
   
  VidToMe
   
   
  Youwatch
   
   
  Vidlox
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Ultimatedown (letöltés)
   
   
  Rapidvideo.
   
   
  Exashare
   
   
  Youwatch
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciókhoz - mint pl. a hozzászólás - be kell jelentkezned!