A szépség és a szörnyeteg (2017)

Beauty and the Beast

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Disney közismert és klasszikusnak is nevezhető történetét talán senkinek sem kell bemutatni. A ’90-es években készült rajzfilm világhírű lett, a stúdió pedig az élőszereplős feldolgozások közepette ezt a történetet sem szerette volna kihagyni a sorból.
Belle (Emma Watson) egy nagyon okos, fiatal és szép leányzó, akit a jóképű, de meglehetősen durva lelkű Gaston (Luke Evans) szó szerint üldöz a szerelmével. Belle élete azonban más fordulatot vesz, ugyanis a környéken magasodó kastélyban élő szörnyeteg (Dan Stevens) elrabolja az apját. Váltságdíjként pedig Belle-t akarja megszerezni magának. A lány gondolkozás nélkül belemegy a cserébe.
Belle a kastély falai között élve rájön, hogy a visszataszító külsejű szörnyeteg valójában egy jó lelkű és nemes herceg. A kastély falai között életre kelő tárgyak, például Kanna mama, Csészike vagy a gyertyatartó és a falióra mind-mind segítenek Belle-nek megismerni a szörnyű külsejű herceg, igazán megnyerő belső értékeit. Belle lassan, de biztosan beleszeret „fogva tartójába”, ám boldogságuk nem lehet zavartalan, hiszen a gaz Gaston bosszút forral ellenük.

Szereplők

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  1fichier (letöltés)
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Faststream.in
   
   
  1fichier (letöltés)
   
   
  Faststream.in
   
   
  Ultimatedown (letöltés)
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Reklám és egyéb

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

118
Amit még hozzá fűznék, hogy a mesében a szörny sokkal tapintatlanabb és agresszívabb mint itt a filmben. Szerintem ez jól állt neki a mesében, de őszintén az sem baj hogy a filmben kimaradt, mert így is jó lett a karakterre. Viszont ami tényleg nem tetszett a filmben, hogy a Tik-Tak úr(az óra) nagyon kevés szerepet kapott a filmben, pedig effektíven ő meg a gyertya tartó viszi az egész töltelék történet szálat, s az szerintem rendkívül fontos. A filmben csak a gyertya tartó kap figyelmet a Tik-Tak úr alig. :/ De persze ezenkívül a történet mindent visz. Érdemes megnézni. üdv
117
Szerintem egyszerűen gyönyörű lett a filmes fel dolgozás ^^ Tényleg vissza repültem a gyerekoromba. Én a mesét is imádom a mai napig, de hogy a film is ennyire jó lett :3 Nekem nagyon tetszett, hogy egy kicsit eltér a mesétől, de a fontos részeket így is meghagyták , tehát végeredményben a történet nem változik, s ez így jó
A kis Hermione jól játszotta Bellt. Gaston fantasztikusan játszotta a gonoszat. Nekem Bell apja is tetszett, hogy több szerepe volt, mint a mesében. Ott egy kicsit suta volt szegény öregember De a Szörny! Waoooo! Nagyon jó lett és igen nekem is egy kicsit jobban tetszett szörnyként De emberként is szerencsére nem úgy nézett ki mint egy díszmadár és ez tetszett. Ami szerintem még tök jó volt, hogy a végén mutatták ember formában őket. Nagyon tetszett az egész mű , leírni is alig tudom Na egy szónak is száz a vége. 10/10 Egyszerűen fantasztikus lett a filmes változat. Mindenkinek ajánlom! Köszönöm a feltöltést. Üdv.
116
Nagyon vártam a film változatot, de csalódás volt. Nem kaptam vissza azt azt élményt, amit a rajzfilm nyújtott anno gyerekként és még ma is felnőtt fejjel.
115
Osztom Puccos véleményét, a lány inkább gyerek, a „szörny” pedig valami elmebeteg '96-os Tomb Raider és egy ábrándos muzsik keveréke, a rajzfilm pedig ehhez képest fényévekkel jobb.

Mindössze pár apró momentum hiánya szomorít el. Sajnos nem derült ki, hogy az öreg Maurice valójában pedofil, de miután LeFou-val összebarátkozott, mindketten pederaszták lettek, majd éppen arra járt egy birkanyáj…
A másik dolog az etnikai arányok. Sajnos túl kevés sötét bőrű egyén kapott szerepet, ráadásul nem láttam kínait, maorit, inuitot és aztékot sem. Követelem, hogy a Disney következő filmjében kapjanak szerepet maják is, mert ez így ra… Igazából lehet mindenki fekete, csak fehérek ne legyenek benne! Maximum a homoszexuálisok.
114
Deathly! nagyon is eltér a rajzfilmtől főleg abban a részben mikor elmennek párizsba bell anyjának a városába..te hol láttál ilyet a rajzfilmben?? meg talán még 1-2 énekben is eltér..ettől független szép darab
113
Csodálatos(<3) Igaz, szinte semmiben nem tér el a rajzfilmtől, de így is élvezhető volt!
112
Sajnos nekem Emma Watson nem volt igazi Belle. Végig arra gondoltam, hogy nem nem, te nem Belle vagy hanem Hermione Abban is egyetértek az előttem szólókkal, hogy a szörnyeteg sokkal jobb volt szörnyetegnek mint pasinak. Amúgy összességében nem rossz.
111
Tetszetos mozi bar kicsit hosszu.
Koszonom a feltoltest pontozasom 10/9.
110
A szépséget nem mondanám szépségnek.Egy teljesen átlagos lány.Ha kimegyek az utcára sokkal szebbek jönnek szembe tíz percenként.A szörny nem lett valami rémisztő. Úgy néz ki mint egy aranyos szarvas Csubakka. Gaston viszont hibátlan.Ezt a szerepet rá szabták. Összességében jól szórakoztam.Kicsit visszarepültek gyerekkoromba,de nálam ez csak egy jóindulatú 8-as. A mese szintekkel jobb.
109
Köszönöm,hogy fel lett töltve eredeti szinkronnal Nekem nagyon tetszett,hogy nem másolta le teljesen a mesét...moziban láttam...és bevallom nekem a szörnyeteg jobban tetszett szörnyetegnek 10/10