A titkárnő (2002)

Secretary

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A huszonéves Lee elmegyógyintézeti kezelését követően szülővárosában próbál új életet kezdeni. Nyomasztó gyerekkori emlékei elől menekülve találkozgatni kezd középiskolai osztálytársával, s hamarosan sikerül elhelyezkednie egy helyi ügyvédi irodában, mint titkárnő. Újdonsült főnökét, Edward Grey-t teljesen rabul ejti a fiatal lány, kapcsolatuk hamar túljut a szokásos főnök-alkalmazott viszonyon, amelyben a tabuk nélküli szexuális vágyak kiélése központi szerepet kap.

18 éven felülieknek!


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

27
7 -et ér szerintem.
Elég lökött a story meg a szereplők is.
De azért van benne valami.
Pasi játszhatna jobban is.
A nő szerintem mindent megtett az ügy érdekében.
24
Jó volt!A színészek Remekül adták a figurákat!10/9
23
Nagy marhaság!
22
Érdekes film. Nekem tetszett, bár eléggé elvont. 10/7
21
Nagyon sokszor elmentem már emellett a film mellett, mondván hogy úgyis biztos gagyi... De nagyon pozitívan csalódtam, nekem nagyon tetszettek benne a színészi játékok és a történet maga is. 10/10.
20
Háát nemtudom mit mondjak a filmre érdekes az biztos és alapjában véve vicces is ..szóval jó film csak vannak benne olyan tényezők ami miatt mégsem az 10/5
19
A színésznő kicsit komikus is volt ebben a szerepben jól játszott...de a történet valószínűtlen és elcsépelt. A csávó semmi érzelmet nem közvetített pedig egy ilyen témájú filmben kis látszólagos érzelem dukált volna mert pont ezért tűnik valószínűtlennek főleg a happy vég. 10/4
18
Szeretem ezt a filmet, érdekes, szórakoztató, vicces, sajátosan erotikus hangulattal - nem veszik komolyabban az egészet mint ami. Minden nő vágyik egy domináns férfira, és szeret játszani, de itt a főszereplő valóban kicsit defektes, ennek ellenére nagyon is szerethető, és végre megtalálja zsák a foltját . A titkárnő nem buta, csak más hozza lázba mint az átlagot, ahogy a pasast is - végül mindkettő elfogadja magát, és szereti a másikat, úgy ahogy van.

A szürke 50 árnyalata számomra egy Romana színvonalú giccs, amelyben egy jóképű, helikoptert is vezető, tökéletesen zongorázó, fiatalkora ellenére mindent elért, 'szadista' milliárdos üzletember (röhej) kábít egy egyetemmel háta mögött is szűz, tapasztalatlan, teljességgel éretlen, nem kirívó szépségű, buta libát. A szexjelenetek nem rosszak a pasas miatt, aki valljuk be nem rossz , de ezzel még nem lehet jóvá tenni a giccses alapsztorit és párbeszédeket.
Magyar szinkronos idézet jön, kérem a gyengébb idegzetűek most hozzák be a vödröt: "Kriszccsön!"..."Anasztézsa!" ehh...Ennyi giccsért még egy jótestű pasi sem kárpótolhat sajnos ))