A Védelmező (2014)

The Equalizer

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Robert McCall-ról (Denzel Washington), a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt (Chloe Grace Moretz) az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

160
A Magyar vonatkozása is van a filmnek, Teddyt játszó színész Csókás Márton picit több róla a linken keresztül https://port.hu/adatlap/szemely/csokas-marton/person-159945
159
2ik részét is nagyon várom már...
158
Honnan lehet magyarul, letölteni? Itt nem lehet...
157
Über király 10.10
156
Nagyon jó film! 10/10
155
Nagy film , most is ezt nézem a tv-ben, 10pontos.
154
Kicsit csúnyán fogalmazok, de [email protected]* *UL JÓ FILM!! Akinek akció kell, taktika, fegyelem, egy kis hősiesség, egy védelmező, az ebben a filmben meg találja! Szinte mint a john wick.
153
A fim tökéletes, a legjobbak közé sorolom.
152
Hihetetlen jó film, minden percét élveztem. Denzel Washington itt is remekelt, mint mindenhol. Hát köszönöm, ez tuti jó volt.
151
A legjobbak közé sorolható!