A végzet ereklyéi - Csontváros (2013)

The Mortal Instruments: City of Bones

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Mega
  EBOOK-MAGYAR 
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

267
Többet ki lehetett volna hozni a történetből és részletesebb is lehetne.Megérdemelne egy folytatást.Köszönöm a feltöltést.
266
Szerintem a sorozat jobb a könyvben Jace igazi szépfiú,ez itt minden a filmben csak jóképű nem,még csak helyes sem,Alec is kifejezettem ocsmány...ezek mégiscsak angyalok-emberek leszármazottai...nekem a sorozat jobban bejön a szereplők miatt és a látvány miatt is...azért meg lehet nézni ezt is...
265
Én nagyon imádom. Az egyik kedvenc filmem
264
Most akkor egy vérfertőzéssel zárult a film?
263
elsőre úgy voltam vele hogy egész jó de aztán láttam a sorozatot ami sokkal jobb szerintem a színészek is jobbak
262
Most akkor a saját testvérével fekszik le?!...csak mert a gyerek azt mondta, hogy ő nem hiszi el, hogy testvérek és együtt ölelkezve elmotoroznak...nekem ez így szar vég lett. Amúgy nagyon jó lett volna az egész történet , bár a főszereplő gyerek olyan gyíkember típus volt a számomra, igazi karaktergyilkos! emiatt inkább nem is pontozom!
261
Amikor 2013-ban megnéztem, nem tetszett. Utána végigolvastam a sorozatot és imádtam. Most újra megpróbálkoztam a filmmel, már tetszik
260
Nagyon jó. A színészek is jó választások voltak. A sorozatot viszont senkinek sem tudom ajánlani annál szarabb nincs :"D a sorozathoz képest ez rohadt jó
259
Merlinko, ha jól tudom riportot készítettek a színésznővel, Lily Collins-cal, állítólag azt mondta, hogy még nincs forgatókönyv. Ennek valószínűségére ősszel, vagy akár télen lesz.
258
Sziasztok, nem tugya valaki hogy a 2. tehat a Hamuváros mikor lathato? Vagy egyaltalan lathato lesz valamikor?