A világ összes pénze (2017)

All the Money in the World

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 16 éves III. John Paul Getty (Charlie Plummer) a világ leggazdagabb embere, az olajmágnás J. Paul Getty (Christopher Plummer) unokája, igazi aranyifjúként él Rómában. A gyöngyéletnek azonban egy csapásra vége szakad, amikor a fiút elrabolják, és 17 millió dolláros váltságdíjat követelnek érte. John Paul erős akaratú édesanyja, Gail (Michelle Williams) hiába kéri a dúsgazdag nagyapa segítségét, a hírhedten fösvény milliárdos visszautasítja. Az asszony kétségbeesésében Getty üzleti tanácsadójához, az egykori CIA ügynök Fletcher Chase-hez (Mark Wahlberg) fordul, hogy bírja jobb belátásra az emberrablás tényében is kételkedő Gettyt. Az idő fogy, a bűnözők egyre türelmetlenebbek, és bármeddig képesek elmenni, hogy bizonyítsák szándékuk komolyságát...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidup.me
  Mozis hang! 
   
  TheVideo.me
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
"ruva"
Jó hír neked: csináltak belőle sorozatot is

Bizalom 1. évad (2018)
13
Nagyon unalmas, a barátnőmmel felénél abbahagytuk... 10/5. A cím pedig klikkbéjt.
12
Thrillernek tökéletes volt, egyszer mindenképp meg lehet nézni. Ez is csak egy film... sokan túlreagálják a véleményezést.
11
ez a film nem ér meg 7 pontot, 10/5
10
Egynek elmegy, de nem igazán nagy rendezés, messze nem üt akkorát mint a hasonló drámák , amik állítólag valóságos történeteken alapulnak.8 pont.
8
A csoportunk ezt az anyagot jószándékunk jeleként,ajándékba adta,mert tárgyalni kezdtünk a premier filmek esetleges vissza kerüléséröl!!!
Az ajánlatunkat megtettük,a többi az oldal vezetöségén mulik!!!Nem anyagi jellegü,hanem mások számára nevetséges dolgot tartalmaz.
Az anyag felírat,és logó mentes

cinema.zsozso
7
Kemény főként ,hogy igaz! 10/7
6
Mega többi szar...europai filmet vazze)
5
Morbid kam) akkor te nezd a Saul fiat baszki)