A víz érintése (2017)

The Shape of Water

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A víz érintése egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

50
Csatlakoznék az előttem szólókhoz...én kb 6szor aludtam be rajta, annyira unalmas és semmilyen volt, csajom végignézte, de ő sem érti, mire kapott ez Oscart. Sztori gyenge, egész film unalmas és vontatott. Szerintem a vége is tök béna, azt meg inkább hagyjuk is, hogyan lehet megtölteni akármit is folyadékkal, ha 100szor annyi folyik ki, mint amennyi be...
49
Ebben a filmben max a latvanyvilag a jo, unalmas,klises film. Pedig szeretem del Toro filmjeit,de hol van ez az Ordoggerinc vagy a Faun Labirintusahoz kepest..es ezert kapott oscart! Nevetseges!
48
Full gyenge a story már régről ismert bevett sémák semmi ami számomra említésre méltó lenne ..nem is értekelem.. Egy nagyon régi film jutott róla az eszembe ..A kétéltű ember..1962..
Oscar ..erre hát igen valamit nagyon benéztek aza Akademysták Akkor ha már Oscar ... Testről és Lélekről.. Enyedi Ildikótól.. ajánlom..Peace 2018.
47
Ez egy nagy koppintas ,ez nem erdemelt Oscart.
46
csatlakozom az elöttem szólóhoz, igen a lény kajak mintha a Hellboy 2-bül lenne. Jó volt , hosszú volt, drámai volt , 50-es 60-as évek kisérletezös amerikája... érdekes . a kapocs az egyedüllét a másság, az ismeretlen és a karakterek találkozása jol volt összerakva...
45
Agya Világ, ez valami vicc? Borzalmas, rég láttam ilyen rossz filmet.
44
En tudom ki volt ez a lény hát a hellboy spanja ez egyértelmű :
43
Azzal kezdeném,hogy ha valaki filmet kezd el nézni, vagy netán egy könyvet olvasni akkor azt akkor tudja folyamatosan tenni, ha a történet, legyen az képi megjelenítés, vagy a könyvben a leírt mondatok tartalma viszi előre.
Nos igen meghökkentővé vált a film, mikor megláttam a másik lényt, először nem gondoltam volna, engem inkább a színésznő alakítása, és az összhatás, zene, operatőri megoldások, s a történetszövése tette érdekessé. Meghökkentő, egy kicsit vicces, de mégis szomorú.
igen szomorú, ha bele gondolsz, hogy egy beszélni nem tudó lány, kinek az élete egy mókuskerék, az életébe történik valami új, valami izgalmas. Valami ami megérinti a lelkét, és a lényről ugyan hiányosak a filmben megadott elképzelések, de...De a lány legalább volt boldog is. Van ki azt írta, hogy nincs elájulva a filmtől, én sem, de...de mégis, mégis olyat tett elém, hogy...a Három óriásplakát az top, de ezt a film is (más kategória),s a zene azt mindig meg fogom ismerni, hogy ennek a filmnek a zenéje. 10/9, de csakis a lény hiányos karaktere végett, s a vége is nekem nem így...szóval én nem így fejeztem volna be...Szeretnék én ilyen forgatókönyvet írni, hm...még megtörténhet..Köszönöm a feltöltést..Az építő kommenteket...
42
Dicci-vel értek egyet szinte mindenben.
Kiegészítésképpen: nem a műfajjal van bajom.
Inkább erőltetett az egész, sőt néhány helyen eléggé kínos...
Ettől függetlenül nem csodálom hogy díjat kapott...ez a jövő, mármint az ízléseket tekintve...
10/4
41
Ez a film egy nagy semmi. Nekem vhogy az egész nem áll össze (nyilván értem h a szeretet felülírja a másik hátrányait stb tartalmakat), olyan sok helyen hibás, nem is értem hol volt a szemük amikor ennek adták a legjobb film díját.
Nekem most hirtelen 3 film jutott róla eszembe: Szörnyeteg a mostohám (Tropopkin szörny ), Az E.T., és a Willy a gyilkos bálna...na meg a kis hableány. Ha mesének készült, akkor még elmegy vmennyire, persze azért logikátlan szálak így is vannak benne
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

. Ellenben ha társadalomkritika akkor nem éppen jó példát közvetít. Nem teljesen érthető az alacsony emberekhez szánt genya beszólás, de tudom, hogy ha fekete nő teszi az más.
Na meg az oroszokat behozni. Őket kritizálni amcsi szemszögből menő, még most is. Illetve a nő-"férfi" viszony, amire az egészet kihegyezték egyáltalán nem mutat jó példát.
Összegezve örülök h nem moziban láttam. Nálam 10/5