A víz érintése (2017)

The Shape of Water

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A víz érintése egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

76
Csodálatos, és felejthetetlen történet. Köszönöm! 10/10
75
Konkrétan kavargott tőle a gyomrom! Egyedül a jelmezek/díszlet illetve a nosztalgikus elemek tetszettek benne. Nem vagyok egy szőrszálhasogató típus, aki minden apró filmhibát észrevesz, de ez televolt nagyon bugyuta vagy épp idegesítő megoldásokkal, ami miatt egy nagy kínlódássá vált az egész. Végig olyan érzésem volt, mintha a rendező nem tudta volna eldönteni, hogy gyerekeknek vagy felnőtteknek szánja-e a filmet, ezért hát rakott bele mindenből egy kicsit. Bár ne tette volna.. 10/5
74
Számomra unalmas kis történetecske volt. Megnéztem, nem kapcsoltam le, de valóban tudok én is számtalan szebb, jobb történetet ilyen kategóriában.
Elisa karakterét a szinésznő viszont nagyon szépen eljátszotta.
73
Köszönet a feltöltésért !! Nos ! Miként nem vagyunk egyformák, a film tetszés indexe is különböző. Azt is hozzá teszem, a film megtekintésekor a hangulat is befolyásol az értékelésben Nekem tetszett Lehet hasonlítgatni más filmekhez, de nem tenném Szóval ki ki a maga véleményén. Megnézni ajánlom.
72
Nehéz mit mondani. Megértem azokat, akiknek tetszett, de...engem nem ragadott meg. Voltak a filmtörténelemben ennél sokkal megragadóbb alkotások, amelyek az Oscar közelébe sem kerültek.
71
Nekem tetszett a film. Elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet. Egy klasszikus romantikus történet.
70
Fejvakarós film jó történet ügyes szereplők,de a mondani való és a történet egy nagy kuka. Ez egy félig fasza félig szar film.. 10/5
69
Érdekes szerelmes történet. De ne várjatok sokat tőle. 10/7.
68
Mondanivalóját már ezerszer feldolgozták, de ez?! érthetetlen mire az oscar?! már az elején tudod mi lesz ebből...csak végigkínlódd a közel 2 órát...csalódás!