A vizsga (2010)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1957. december 24. A zűrzavaros októberi események után az Államvédelmi Osztálynak meg kell győződnie arról, hogy ügynökei közül kiben bízhat meg a jövőben, ezért egytől-egyig próbára teszi azok lojalitását a rendszerhez. A szép karrier előtt álló tartótisztnek, Jung Andrásnak (Nagy Zsolt) éppen a szenteste hozza el ezt a bizonyos vizsgát: nem is sejti, hogy a szemközti ház egyik ablakából többek között atyai tanítómestere, Markó Pál (Kulka János) figyeli, és értékeli minden tettét, minden mondatát. Ha András ezt tudná, valószínűleg nem éppen ezen a napon találkozna konspirált lakásán az eddig szigorúan titkolt szerelmével, Évával (Hámori Gabriella), és körültekintőbben őrizné a rábízott ügynöklistát is. A névsornak azonban lába kél, András megtudja, hogy Éva egyáltalán nem az, akinek hitte, és lassan az is kiderül, hogy senki sem bízhat meg a másikban.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

38
Nagyon jo film, csak meg kel erteni!
37
Sajnálom de szerintem a filmezés nem a magyarok erőssége 10 / 2
36
Jó kis film ! 9/10
35
Remek film volt! 9/10THX
34
Konspiráció, konspiráció és megint csak konspiráció.
Manapság sem működnek másképp a szolgálatok, talán csak az eszközök modernebbek. A megbízhatóság mindig fontos szempont volt és lesz. Hogy hogyan bizonyosodnak meg róla...?!? Az más kérdés...
Jó film volt.8/10
33
Nem kéne azért ezt a filmet annyira leszólni. Az akkori magyar "rögvalóság" talaján ilyen krimit lehetett írni. Kulka jól játszott. A vizsga mint cím nagyon találó. Több vizsgázó is volt itt. Nem csak Jung, hanem Markó is vizsgázott. A film nagyon jól tükrözi az akkori viszonyokat. Azért én nem adnék 9/10-nél többet.
32
Kitűnő film. 10/10.
31
Erőltetett, kissé zavaros, kiszámítható a vége...
A szokásos nem jó magyar film.
A magyar filmek nem jók-legalábbis a Vuk óta nem sok jót láttam...
30
Ha írhatok példát, történelmit - bocs, hogy nem az előzőhöz - Nagy Imre - ismerős a név? - Nagy Imrét is így buktatták, így buktatták meg.
Érted?