Airlift (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ranjit Katyal gazdag indiai üzletember körül megváltozott a világ Kuvaitban, rájön, hogy már nincs akkora hatalma, mint korábban volt és a családja is veszélybe került. A film az indiaiak Kuvaitból való kimenekítéséről szól.A film előtt kb. 2 perc mozis reklám látható, de maga a film jó minőségű.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
villam42!
Ha le akarsz tölteni, használd a Jdownloader progit. Nagyon egyszerű. Kimásolod a linket, amit a program automatikusan betölt. Elindítod és kész
9
A film megtörtént eseményeken alapul, a kételkedőknek egy rövidebb összefoglaló itt: https://en.wikipedia.org/wiki/1990_airlift_of_Indians_from_Kuwait
(bár az is igaz, hogy nem egy, hanem két indiai üzletembernek köszönhető a sikeres evakuáció, kettőjükből gyúrtak egy személyt, akit Akshay Kumar személyesített meg, a két létező személy neve: Mathunny Mathews és Harbajan Singh Vedi
https://en.wikipedia.org/wiki/Mathunny_Mathews
https://en.wikipedia.org/wiki/Harbajan_Singh_Vedi
A létszám pedig egyáltalán nem túlzó, 175 ezer embert vittek ki Kuvaitból a jordániai Ammanba a sivatagon keresztül, ami nem csekély 4117 km, Ammanból 488(!) repülőgép szállította el őket (az Air India, az Indian Air Force és az Indian Airlines gépeivel, önkéntes pilótákkal) 63 napon keresztül! Úgyhogy keleties túlzásnak egyáltalán nem nevezném, létszám szempontjából mindenképpen rekordgyanús sikeres evakuálás volt.
8
LETÖLTŐLINK MEGSZÜNT ??????????????????????????
7
Azért a 170 ezres szám óriásinak tűnik. Nem volt ebben egy kis keleties túlzás? Ez az egész kuwaiti háború akkor tőlünk meglehetősen távol zajlott, és főként az olajkutak oltását mutatták a képeken a TV-ben. Mindent összevéve elég jól összerakott izgalmas film volt. 8/10.
6
jó kis film, kár hogy magát a történelmi hátteret olyannak próbálja beállítani amilyen nem volt...
5
meg volt az indiai filmek jellegzetes feelengje ,pedig elég cinkes témája volt,no meg az ember kicsit történelemből is tanult,mert nekem fogalmam sem volt hogy ennyi indiai dolgozott az araboknak. érdemes megnézni.
4
Schindler listaja indiai valtozata.
3
Ledöbbentően jó film és nem ez az első indiai ami tetszik.
2
...vannak ilyen emberek is. Angel.
1
Megható film !!! Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét.10/10