Alien: Covenant (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

517
Savszörny! Elájultam.. De még mindig a régi Savszörny az igazi. De nem volt ez rossz.
515

TIGRIS11
Nem.
Azt a Disney nyírta ki.Lucas max abban "bűnös".hogy eladta nekik.
514
George Lucas elmondhatja, nem?
513
Állítólag tv sorozatot tervez a Fox...jaj...
512
Azért nem sok rendező mondhatja el magáról,hogy kinyírta a saját maga által teremtett korszakalkotó univerzumot.
511
Elnézve ezeket a képeket. Az Alien sorozat gyerekmese..
510
Letöltöttem 4k ba és pillanattal megállítottam amikor az űrhajó tetején kapaszkodik. Hamar megszoktam unni a wallpapereket ezt nem egyhamar fogom. Ergo a Xenomorph tényleg jól néz ki. Főleg ahogy fújja a szél a nyálát. Ja tényleg az-az avatarom de buta vagyok. Na ez nagyképernyőn 3840x2160 ban elég brutál.
De azt nem győzőm hangsúlyotni, hogy mindez H.R. Giger Svájci képzőművész alkotása akinek igen beteg gondolatok lehetnek afejében. Párat le is rajzolt.

A kedvencemmel kezdem. Azért kedvenc mert totál beillik a többi beteg kép közé. Amik túlnyomórészt nem ebbe a világba valóak ez igen és mégis be illik a többi közé ez egy kicsit elgondolkodtató szerintem.

http://obskurmagazine.com/tags/hr-giger
https://www.youtube.com/watch?v=M2Bf0vU7vlk kocsma Egy kis lizergsavval érdekesen érezheti magát az ember egy ilyen helyen
https://www.google.hu/search?q=h.+r.+giger&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp6pfDrIvcAhWF-6QKHZwSC80Q_AUICigB&biw=1280&bih=616&dpr=3#imgrc=AH6lQYZL0j7wSM: De minek nyomjan egyenként. Nézelődjetek. Van mit...
509
Így kell elrontani a remek régi klasszikusokat :/
508
Nekem nagyon nem tetszett a film!

A képvilág, a technológia nagyon jó de könyörgöm..
2114-ben mióta vannak mai fegyverek? Elvileg a Weyland-Yutaninak modern, saját készítésű modern fegyverei vannak, nem pedig a mostani fegyverek amik akkor őskoriak lennének.
A szereplőkről ne is beszéljünk, már-már örültem, hogy meghaltak!
Bevallom, a Xenomorph KURVA jól néz ki!
NA DE!

Ez a két Neomorph és az egy Xenomorph hangyafing volt a második részhez képest (Bolygó neve: Halál) ahol konkrétan ahová néztél négylábú savvérű szörnyek vettek körbe.

Meg mi az, hogy a Xenomorphokat az ember alkotta? SZERINTETEK MIÉRT ALIEN A SOROZAT NEVE?!?!?!?!
Mert idegen! Az idegen, amit nem ismer az emberi faj, ergo, nem alkothatta! A másik zavaró dolog, hogy a Prometheussal lett összekötve. Nem láttam azt a filmet, de ezek után nem is akarom, akármilyen jónak mondják! Ennyi erővel a film neve lehetett volna Prometheus 2 is csak Xenomorphok nélkül >

A vége meg aztán tényleg kurva szar volt. Oké, így kezdődött minden, mert a 4. része a sorozatnak 2200 vagy 2379-ben ér véget.

Nem azt mondom, hogy ne nézzétek meg, ez csak az én véleményem, de ez nekem csak 3 pont.