American Crime Story 2. évad (2018)

American Crime Story

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az American Crime Story egy true crime sorozatnak fogható fel, csak most nem The Jinx vagy Making a Murderer-szerű dokut kapunk, hanem egy színészekkel eljátszott rekonstruálást. Az első évadban 10 részben megismerhetjük az O.J. Simpson-ügyet.
A sorozat fókusza nem O.J. Simpson-on lesz, hanem a jogászokon, a vádon és a védelem képviselőin, az ügyvédek és az ügyészek munkáján, ahogy igyekeznek lépést tartani a bizonyítékokkal és a tárgyalással.

A sorozat fordítói:
https://www.facebook.com/hunsubbyme
https://twitter.com/valkyriejess

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidlox.tv
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  Flashx.tv
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Vidlox.tv
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  3. epizód 
   
  Vidto.me
  3. epizód 
   
  Flashx.tv
  3. epizód 
   
  Openload.co
  3. epizód 
   
  Vidoza.net
  3. epizód 
   
  Vidlox.tv
  3. epizód 
   
  Flashx.tv
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  Openload.co
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  4. epizód 
   
  Vidlox.tv
  4. epizód 
   
  TheVideo.me
  5. epizód 
   
  Vidto.me
  5. epizód 
   
  Flashx.tv
  5. epizód 
   
  Openload.co
  5. epizód 
   
  Vidoza.net
  5. epizód 
   
  Vidlox.tv
  5. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Tényleg nagyon jó...nekem Darren C. játéka is nagyon tetszik...hiteles...köszi!
14
Nem kérkedtem vele, nem is szoktam nem vagyok rá büszke, de nem tartom magam kevesebbnek magam emiatt senkinél, főleg nem az ilyeneknél mint te.Génhulladéknak meg főleg nem... Kiálltam a véleményem mellett a tiéddel szemben. Ennyi! A filmhez meg annyit, hogy jöhetne már a következő rész.
13
Kolumbiainyakkendo tedd meg kérlek, hogy a fusztráltságodat a megfelelô oldalon töltöd ki, itt filmeket nézünk.
Már tudjuk, hogy nem tetszik neked a film, minek jársz vissza mégis?
12
Te meg ne kérkedj azzal, hogy homokos vagy, mert senki nem kíváncsi rá. Sajnos a világ beteg, ezért kaptok ekkora nyílvánosságot. Semmiféle szőrös nővel kefélés nem jöhet szóba, mert , mint írtam normális vagyok, nem suttyó, vagy aberrált. Te pedig csak egy buzi vagy, tehát veled, mint génhulladékkal szemben valóban felsőbbrendű vagyok.
11
"Versace is csak egy buzi, attól,hogy van pénze, még aberrált kis köcsög marad." Na ettől vagy homofób!
1. Mi az, hogy csak?! Te szimplán felsőbbrendűnek képzeled magad, azért mert "normális" vagy?
2. Kefélj Marikával, misszionáriusba, dzsungel szőrrel mindenütt mert az "normális" és attól eltérni nem szabad mert deviáns leszel. Ti normálisok minden mást deviánsak tituláltok, leköptök, megköveztek ami szerintetek eltér az általatok normálisnak gondoltnak.
Nem kell se a hullát se a kecskét megkefélni. Szimplán nem kell ujjal mutogatni, puffogni, köpködni stb. h fújj buzi, leszbi stb. Meg főleg elé rakni, hogy CSAK! Ennyi!
10
Köszi, hogy felraktátok, imádom!
9
Versace is csak egy buzi, attól,hogy van pénze, még aberrált kis köcsög marad.Olyan meg, hogy homofób, nincs, azt normálisnak hívják. Ilyen alapon van nekrofób is, aki nem hajlandó hullával kefélni, vagy zoofób, aki nem bxa meg a kecskét stb. Ezt csak ti homokosok akarjátok így tálalni, hogy mindenki normálisnak tartsa a devianciátokat.
8
" Uff, jó lenne az ismertetőben tudatni, hogy "buziknak ajánlott". 10/2"
Mért, akkor már nem is néznéd?! Azért ment a 10/2 értékelés is? Gyökér!
Na aki ilyen szűk látókörrel rendelkezik az ne is nézze. Vagy mégis! Lássák csak, hogy attól, hogy valaki meleg építhet óriási üzletet, és élhet olyan színvonalon amiről a homofob prolik csak álmodoznak. Bocsánat ez elég szélsőségesre sikerült, hiszen vannak suttyó melegek is meg ugye olyanok is mint Versace.
Nekem tetszik a film. Ugyan a gyilkosság tényén kívül nem tudhatjuk, hogy a körítés mennyire fedi a valóságot, mert a Versace család, és Gianni egykori élettársa is elzárkóztak a filmtől. Penelope Cruz nagyon ott van, rá sem lehet ismerni, és hasonlónak képzelem el a plasztikai műtétek sorozata előtti Donatellát, valamint + hogy milyen akcentussal beszéli angolt. Darren Chris meg úgy alakítja a tetű gyilkost, hogy szerintem szívesen pofán vágná sok sok néző. Ricky Martin valahogy nem győzött meg, vagy csak nem sikerült még a játékára koncentrálnom, mert lesokkolt mennyire megöregedett vagy hogy mennyire öregnek sminkelték. Eddig két részt láttam, várom a folytatást.