Amerika Kapitány - Polgárháború (2016)

Captain America: Civil War

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

283
Pótolva lesz!
282
csak feliratos link van?
280
Hujjaj, nem is tudom, kinek szurkoljak...betmen vagy szupermen?
279
Masodszorra is nezheto.Nem nyugozott le,de az uj filmekre jo bevezeto.
278
Nagyon jó film Imádom érdekesek benne a fordulatok és nagyon jó benne az akció Lerágtam a kezem mikor Amerika kapitány Vasemberrel harcolt szinte nemtudtam kinek szurkoljak Nagyon szeretem Kedvenc
277
Nagyon jó kis film, csak nekem a szobám tele van polgárháborús könyvekkel és képregényekkel és ez nagyon nem hasonlított rájuk!
Etéren sajnos nagyot csalódtam de jól szórakoztam 76%
276
Jó film és akciós dús.