Anyák napja (2016)

Mother's Day

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.
Sandy (Jennifer Aniston) nemrégiben vált el férjétől, a jóképű Henrytől (Timothy Olyphant), és kénytelen megemészteni, hogy az exe egy nála fiatalabb, csinos nőt vet el feleségül. Az új asszony jelenléte nem csupán hiúságában, de anyai érzéseiben is sérti Sandyt. Eszeveszett versengésbe kezd vetélytársával, amíg egy nehéz helyzet rá nem ébreszti, hogy válás ide vagy oda, továbbra is ő a család összetartó ereje.
Mirandával (Julia Roberts) látszólag kesztyűs kézzel bánt az élet, ezer wattos mosolyával amerikaiak millióit csábítja ékszervásárlásra, azonban nagy árat fizetett a karrierjéért. Anyák napja közeledtével senkije sincs, akivel ünnepelhetne, csak lökött ügynöke, Lance (Hector Elizondo). Ám ekkor feltűnik a lánya, akit Miranda még tizenévesen örökbe adott, és akinek minden vágya, hogy végre megismerje vér szerinti édesanyját.
Jesse (Kate Hudson) egy indiai származású férfihoz ment feleségül (Aasif Mandvi), és úgy szégyelli előtte rasszista anyját, Flót, hogy inkább azt hazudja férjének, Russellnek, hogy már nem él. Így aztán amikor Jesse szülei úgy döntenek, hogy meglepik őt és leszbikus testvérét, Gabit anyák napján, Jessenek minden rafinériájára szüksége van, hogy elkerülje a nagy összecsapást.
Az erősebbik nemet Bradley (Jason Sudekis) képviseli, aki szomorúan készül az ünnepre, ez lesz ugyanis az első anyák napja gyermekei anyja nélkül. Még nincs egy éve, hogy özvegyen maradt két lányával, akik miatt olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a tamponvásárlás és a kamaszkorú hódolók szemmel tartása. És ha ez még nem lenne elég, a környék anyukái is fenik rá a fogukat, miközben ő másra sem vágyik, mint egy kis magányra.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Raptu.com
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

65
Tetszett. Nem gagyi szerintem. Vicces film. Akár a Jóbarátok. A maga kategóriájában nagyon jó. Viszont Kate Hudson szinkronhangja nem illik hozzá. 9/10.
64
Akartam valami "csillámpónis" filmet nézni, úgyhogy sejtettem nagyjából, mire nyomok rá, de ez... ez...
Rémesen gagyi.
10/2
62
Én igazán jól szórakoztam, tetszett!
61
Dög.unalom.az.egész.10/3
60
10/3

Nagyon szépen köszönöm a feltöltést.

Na az ilyen tipikusan ostoba-usa-gagyi agyatlan szórakoztatást nem tudom végig nézni.

10 percet is kár volt rá elpazarolni.
59
26 percig bírtam. Nem vagyok egy kultúrsznob, de ezért a szinkronért akasztani kéne, mondjuk már nem rontott rajta sokat. Nem hiszem, hogy ennyi idővel jogosan pontozhatnám, de ha kéne, akkor maximum egy egyest adnék neki, mert a nulla az nem opció.
58
Nagyon tetszett!
Nem a világ legjobb filmje de azért jó!
57
A színészek miatt nézhetô. Amúgy erôsen felejthetô. Kösz a feltöltést.
56
Könnyed, kellemes, szórakoztató kis film. A színészbrigád pedig kiváló!