Artúr király (2004)

King Arthur

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Artúr, aki a Római Birodalom legészakibb védvonalának õrzésére kirendelt sereg vezére, alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielõtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az ûrt - valakire, aki nemcsak a szászok fenyegetõ támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin, a brit csapatok vezetõjének segítségével, valamint a gyönyörû és bátor Guinevrával az oldalán kell megtalálnia az erõt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
   
   
  TheVideo.me
   
   
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Nagyon hiteles történelmi film,
ráadásul izgalmas és igényesen kivitelezett,
mint az Antoine Fuqua filmek mindegyike.
10/9
16
Nem szoktam hozzá szólni, de ez egy kivételesen jó film!
15
jó film bár egyesek szerint artúr király a 10-15. századba élt.. de ki tudja..érdemes megnézni a filmet nekem tetszett
14
Méltatlanul alá van pontozva ez a film. Kalandfilmnek tökéletes.
13
Suetonius mi nem hiteles történelmileg? Bocs,de nem értem?! Még egyszer ajánlanám figyelmedbe Scott Littleton (embertan professzor)
és Linda A.Malcor (néprajzkutató,és a film tudományos szakértője)- Szkítiától Camelotig című könyvét!
12
Nagyon szeretem.
10
A történet tűrhető bár az hogy "igaz történet", nos ezt semmi sem sem támasztja alá ugyanis senki nem tudja ki volt Arthur vagy, hogy létezett e.
A szerep osztás tökéletes kivéve egy két figyelmen kívül hagyható szereplőt. A karakterek remekül vannak megformálva. Mindenkiről pont annyit tudunk meg amennyi szükséges, kivéve Merlint. Az ő szerepe minden Arthur legendában más és más. Vagy csak ő szerepel a filmekben és Arthurral semmilyen kapcsolata nincs, vagy forditva vagy arthur varázslója vagy csak éppen hogy köszön Arthurnak, és most ez. Ettől függetlenül szerintem jó film és ajánlani tudom a megnézését!
9
Jól sikerült nem értem miért fikazzak?
8
Igazi legenda♥