Artúr király (2004)

King Arthur

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Artúr, aki a Római Birodalom legészakibb védvonalának õrzésére kirendelt sereg vezére, alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielõtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az ûrt - valakire, aki nemcsak a szászok fenyegetõ támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin, a brit csapatok vezetõjének segítségével, valamint a gyönyörû és bátor Guinevrával az oldalán kell megtalálnia az erõt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Csatlakozom az előttem szólókhoz,szerintem is egy jó történelmi kalandfilm.
17
Nagyon hiteles történelmi film,
ráadásul izgalmas és igényesen kivitelezett,
mint az Antoine Fuqua filmek mindegyike.
10/9
16
Nem szoktam hozzá szólni, de ez egy kivételesen jó film!
15
jó film bár egyesek szerint artúr király a 10-15. századba élt.. de ki tudja..érdemes megnézni a filmet nekem tetszett
14
Méltatlanul alá van pontozva ez a film. Kalandfilmnek tökéletes.
13
Suetonius mi nem hiteles történelmileg? Bocs,de nem értem?! Még egyszer ajánlanám figyelmedbe Scott Littleton (embertan professzor)
és Linda A.Malcor (néprajzkutató,és a film tudományos szakértője)- Szkítiától Camelotig című könyvét!
12
Nagyon szeretem.
10
A történet tűrhető bár az hogy "igaz történet", nos ezt semmi sem sem támasztja alá ugyanis senki nem tudja ki volt Arthur vagy, hogy létezett e.
A szerep osztás tökéletes kivéve egy két figyelmen kívül hagyható szereplőt. A karakterek remekül vannak megformálva. Mindenkiről pont annyit tudunk meg amennyi szükséges, kivéve Merlint. Az ő szerepe minden Arthur legendában más és más. Vagy csak ő szerepel a filmekben és Arthurral semmilyen kapcsolata nincs, vagy forditva vagy arthur varázslója vagy csak éppen hogy köszön Arthurnak, és most ez. Ettől függetlenül szerintem jó film és ajánlani tudom a megnézését!
9
Jól sikerült nem értem miért fikazzak?