Árvácska (1976)

Nobody's Daughter

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film az 1920-as évek tanyavilágában játszódó passió-történet: egy nyolcéves tanyasi árva lány kiszolgáltatottságának stációit jeleníti meg. A kislányt a szegény Dudásék az árvaházi kihelyezési díjért veszik magukhoz. Kedvesanyám állandóan veri, szidja. A kislány elbujdosik, ismét árvaházba, majd a még kegyetlenebb Szennyesék portájára kerül...
Móricz Zsigmond kisregényének megrendítően szép feldolgozása.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, hogy némelyikük is ezt akarja nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt ➤➤➤

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM
16
Jó hogy megcsinálták ezt a filmet,legalább többen lássák mennyi gonoszságok voltak abba az időbe és remélem ilyesmi nem fordúlhat elő a mai világban!
15
Nagyon felkavaró film.
14
Ez az a film,amiről hiába tudjuk,mégsem fogjuk fel,hogy "csak"egy film!Látom, velem együtt sokaknak, nincs lelkierejük még egyszer végignézni...A film minden kockája fáj...Akkor forgatták,mikor fiatal anyuka voltam,és annyira sokkoló volt a látvány,képtelen vagyok úgy megerősíteni a lelkemet,hogy ismét átéljem...Hatalmasat alakított benne C.Zsuzsa!!!Ő valóban az Árvácska volt,olyan igaz volt benne,hogy minden gonoszságot ,ami vele történt,teljesen valósnak,éreztem,és miatta tudott ez a sok szörnyűség is,hiteles lenni.Majd egyszer,talán erőt veszek magamon,és megnézem ezt a sok-sok "Oscaros" filmet...10/10 !!
13
Nem a film a szörnyű, hanem az, hogy most , a mi langymeleg "telefonnyomkodó" világunkban ugyanilyen(vagy majdnem ilyen) élethelyzetben tengődnek gyerekek. Nem Afrikában!! Itt a mi kis hazánkban!! A híradásokból néha fény derül egy-egy esetre, azonban ez csak a jéghegy csúcsa lehet...Na ez az, ami az igazán szörnyű.
12
A film sosem pótolja a könyvet!!!
11
Még nem olvastam el nem is fogom mert minek is ha itt a film!
10
Emlékszem a könyvre is, a filmet csak részleteiben tudtam megnézni...
Ez horror a való világból.
Az előttem szólóval nagyon egyet értek, nem szabadott volna megcsinálni, kiadni bárhogy is írjuk.
12-13 évesen elolvastatta velünk a tanár után rémálmaim lettek és azóta is utálok magyar regényeket olvasni, ez maradt meg bennem, az összesből!
Tényleg nincsenek rá szavak, hogy állatiasodhat így el az ember.
Hasonlóakat olsvatam a Puszták népe című alkotásban...
9
Még fiatalon láttam, de máig kiborulok, ha eszembe jut! Egyszerűen felháborító, hogy ezt engedték kiadni! Elnézést kérek, aki nem ért velem egyet. Nem nézem meg, akkor elég volt, de a véleményemet le kellett írnom! Egyszerűen, nem is találok rá szavakat!!!
8
Ez inkább felháborító,hogy,hogy bánhatnak így egy gyerekkel ... ez ment régen is meg most is ez megy,csak talán kicsit másképpen !
Elég szomorú,hogy voltak,vannak ilyen emberek a földön,ez csak egy film egy feldogozás de a valóságban sincs ez másképpen,sok helyen