Az arany iránytű (2007)

The Golden Compass

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ez a világ a mi világunk. Vagy mégsem? Lyra Belacqua Oxford környékén nõ fel, Angliában él. Valahogy mégis minden egészen más: minden emberhez személyes daimón tartozik, mely a lelkének állatformában élõ, önálló megtestesülése. Britannia is más, Norvégia is de a barátság ugyanolyan. És egy 12 éves kamaszlány számára természetes, hogy amikor egy barátját elrabolják, és egy párhuzamos univerzumba kényszerítik, õ elindul, hogy megküzdjön a támadókkal, és hazavigye azt, akit a legjobban szeret. A legkülönfélébb lények (páncélos medvék, hárpiák, szitakötõn lovagló epetörõk, lélekzabáló fantomok) tarka forgatagában, alakváltó lelke társaságában vándorol világról világra. A lélek leginkább hermelinformában szeret utazni, de néha delfin vagy molylepke alakjában jelenik meg, és segít a kis Lyrának, hogy végül szembekerülhessen Lord Asriellel (Daniel Craig), aki egy kozmikus lázadást szervez éppen.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36
10.pont. Kár hogy nem készítettek folytatást.
35
Sajnos nem tudom megnézni a filmet??????
34
Kár hogy nincs folytatása...
33
nagyon jó film nekem 10-ből 9
32
a szerző azt se tudta mit akar kihozni a filmből. alapötlet jó. a főszereplő kislány teljesen béna, mindig elkapják és állandóan másokra szorul,h megmentsék.
30
Gyermekkorom egyik legszörnyűbb és legérthetetlenebb filmje...
29
Nekem meg van könyvben és a filmet is számtalanszor láttam.Egyszerűen megunhatatlan.A második és a harmadik rész sem rossz csak nem értem miért nem forgatták le őket.Rosszabb filmeket is leadtak már ez pedig igazán jó szereposztás volt . Sajna nem mi adjuk az ötleteket meg a pénzt de megérné.Az első sem volt bukta csak nem hozott annyit amennyit vártak.Sajnálom.Igazán jó.Ajánlom a könyveket olvasásra.
28
Szerintem hatalmas film!Nagyon jó
27
sajnálom hogy ezt nem folytatták