Az elektromos ködben (2009)

In the Electric Mist

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az In the Electric Mist (Az elektromos ködben) egy 1993-as James Lee Burke bestseller filmváltozata, a hõse pedig a szikár, kurta szavú Dave Robicheaux detektív, aki egy hajmeresztõen kegyetlen sorozatgyilkos után nyomoz. Valaki fiatal prostituáltakat szed ízekre, és a szálak Robicheaux egykori barátja, a helyi maffiafõnök felé vezetnek. Közben felbukkananak egy negyven évvel korábbi gyilkosság áldozatának földi maradványai is, és a detektív egy idõ után szellemeket kezd látni. Komolyan, beszélget velük, fõleg egy szakállas, polgárháborús tábornokkal. A végére természetesen az is kiderül, hogy minden összefügg mindennel. Taverniernek sikerült elég nagynevű színészeket összeszednie az elsõ angol nyelvű filmjéhez: fõhõsét, Robicheaux-t, Tommy Lee Jones játssza, a detektív feleségét a ma is gyönyörű Mary Steenburgen, a maffiózó a remek John Goodman. A sztoriban egy filmforgatás is szerepel; Peter Sarsgaard játssza az állandóan részeg fiatal filmsztárt, a Nem vénnek való vidék-ben újrafeldezett Kelly MacDonald pedig a barátnõjét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Be aludtam rajta!!!
7
Azt hiszem, sokan nem értik ezt a filmet... Nekik nem kellett volna megnézni! Akiknek bejön a "kategória", meg Tommy Lee, azok nem fognak csalódni...8,5/10
6
én ezt egyszerűen nem tudtam végig nézni, ez a legalja, szegén Tommy, azért ő is adta nevét zsé kategóriához
5
Ritka zagyva egy film volt...
4
Szerintem joooo film nekem 10/9
3
Érdemes megpeslantani nekem nagyon tetszett) 10/9
2
Egész jó film,csak a tábornokról szóló dolgot kellet volna kihagyni.