Az elit alakulat (2001)

Band of Brothers

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az elit alakulat az amerikai hadsereg egy második világháborús különítményének, a 101. számú légi hadosztály 506. számú ezredének történetét meséli el. Az elit alakulat a televíziózás történetének eddigi legköltségesebb alkotása: 120 millió dollárba került a 10 epizód forgatása. Stephen E. Ambrose történész-író éveken át gyűjtötte könyvéhez az anyagokat. A katonák magánlevelezéseiket is a rendelkezésére bocsátották. Ezekből az apró töredékekből rajzolódott ki az író számára a soha nem tapasztalt perspektíva a történelem legvéresebb háborújáról. Fény derül a csapaton belüli viszonyok láncolatára és arra, hogy ezek a katonák szinte kivétel nélkül megbíztak egymásban és feláldozták volna az életüket egymásért. Az alkotók a lehető leghűségesebben akarták tetteiket és szenvedéseiket ábrázolni. Több mint ezer állandó katonaviselt, kalandvágyó és megszállott statisztával dolgoztak a filmesek.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  3. epizód 
   
  Vidoza.net
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  5. epizód 
   
  Vidoza.net
  6. epizód 
   
  Vidoza.net
  7. epizód 
   
  Vidoza.net
  8. epizód 
   
  Vidoza.net
  9. epizód 
   
  Vidoza.net
  10. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

71
Azért ez a 9, rész nagyon komoly lett.

70
Ja és a második résznél, kikerekedett szemekkel hebegtem-habogtam, mikor ráismertem a II. v.h.-s játékok istenére, a Call of Duty 2 - Carentan pályájára. Egy az egyben megcsinálták a játékban szereplő pályát.
69
A legkomolyabban összerakott háborús film! Számomra ettől jobb, nem létezik!!! A Hős Alakulat is favoritok közé tartozik, de az valamiért gyengébbre sikeredett, pedig nagyobb költségvetésű sorozat. Az európai front, viszi a prímet.
68
nem tudom megnezni
67
Nagyon jó kis sorozat!
66
Ismét itt az idő,hogy ujra megnézzem!...a legjobb háborus szorozat. de erdemes megnezni a Generációk háborúja-t is
65
Plusz pont a főcímdalért...siratós
64
Most kezdem el 3.-jára megnézni...kb 3 évente egyszer megnézem, mert megunhatattlan...a világ legjobb háborús film sorozata
63
valaki nem tudja hogy hol lehet esetleg felirattal megnézni?