Az ördög menyasszonya (2008)

The Devil's Whore

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történelmi mini drámasorozat az angol polgárháború (1642-1651) előtt, alatt és után játszódik, ami három egymást követő fegyveres konfliktusból állt, valamint a parlamentaristák és a royalisták szembenálló pártjainak bonyolult politikai viszálya jellemezte. A sorozat egy kitalált személy, Angelica Fanshawe, és egy történelmileg igazoltan létező katona, Edward Sexby történetét meséli el.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  Flashx.tv
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Mozgalmas kor érdekes feldolgozása. Azért azt nem értem, hogy az ördög szerepét játszót mi az ördögnek írták ki, minthogy pár alkalommal csak a sziluettjét lehetett itt ott látni. Nekem nem nagyon jött be ez az Angelica. Igaz, hogy a többi férfinak sem, akik ismeretséget kötöttek vele. 7/10
2
hudak! Igazad van, nagyon jó film!
1
Nagyon tetszett, pedig nem sokat vártam tőle. Két jó színész miatt néztem meg főleg, de nem bántam meg. Ajánlom azoknak, akik szeretik a történelmi filmeket, ebben egy pici misztikumot, szerelmi szálakat is élvezhetünk.