Az utolsó csavar (2012)

Trouble with the Curve

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Gus Lobel (Clint Eastwood) évtizedeken át az egyik legjobb baseball-tehetségkutató volt, de a kor őt is utolérte. A visszavonulásról hallani sem akar, pályájának azonban hamarosan vége lehet, mivel az Atlanta Braves vezetősége már nem bízik az ítéletében. Gus lánya, Mickey (Amy Adams) úgy érzi, apja eltaszította őt, az előléptetés előtt álló ambiciózus ügyvéd most mégis megjelenik, és elkíséri Gust a toborzóútján, hogy saját karrierjét kockáztatva megmentse az apjáét. Harmadik főszereplőként (Justin Timberlake) egy rivális toborzót formál meg, aki a kommentátorság felé kacsingat, és közben Mickeyt is kiszemeli magának ebben a szórakoztató történetben, amely tele van szívvel, humorral és fantasztikus színészi alakításokkal.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Kár hogy közöm sincs a baseball-hoz, de jó film... Szeretem Clint Eastwood-ot, és a fia, Scott is jó színész szerintem (<3) (<3)
13
Nekem nagyon tetszett!
Remek film csak ajánlani tudom!!
10/10
12
Remek film 10/10 ... Clint mint minden filmjében, itt is nagyszerűen alakít. Örök kedvencem az a nagyszerű színész.
11
10/10
Nagyon szépen köszönöm a feltöltést.

Tartalmas, értékes.
10
Tartalmas, szép film. C. Eastwood egyre jobb és jobb az idő múlásával. Kíváncsi lettem volna, hogy a fia mit tud, de ennyiből nem igazán derült ki számomra, Timberlake viszont kellemes meglepetés. Mindenkinek bátran ajánlom, köszönöm a feltöltést! 10/9
9
Ez remek, szívmelngető kis mozi! Szeretem az ilyen filmeket. 10/10
8
Nagyon jó kis film egyébként is Clint Eastwood nagyon nagy kedvenc.
7
Hát ez a Clint Eastwood egy csodabogár, lehet hogy elfogult vagyok vele szemben - pozitív értelemben, na szóval remek film nálam 9/10
6
Csodás, elegáns, szép, kifejező, kreatív és tehetséges embernek tudom mondani Clint Eastwood színész legendát.
Robert Lorenz elsőre tudta hol kell megfogni a film sikerének kulcsát és sokszor érdekes módon silány és egyszerű lenne a film ha nem egy zseni alakítaná a főszerepet benne. Ez sem egy hű de csavaros pörgős film, de a Clint által annyira elvitt az árral a film, hogy érdemes volt megnézni.
Ajánlom sportos dráma film kedvelőinek!
Pontozásom: 9/10
5
tényleg nagyon jó film