Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban - és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidup.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
  Bővített - Webrip 
   
  Vidto.me
  Bővített - Webrip 
   
  Vidlox.tv
  Bővített - Webrip 
   
  Flashx.tv
  Bővített - Webrip 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

369
Nagyon rossz, semmire való film...
368
Sziasztok...
A Bővített Verziót nem tudnátok Openload-ra is feltenni?...
Azt Nagyon Megköszönném...
366
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Pfhuu...hogy lett Batman-ból rossz fiu?! Én Batmant csak jónak tudom elképzelni. Eddig mindig a gonoszok ellen harcolt most meg a jó ellen?! Ezért nem tetszett...azt hittem Batman meg Superman összeállnak és harcolnak a gonoszok ellen ezért csak 3 / 10
365
Klassz film az Acél ember és ez a film is már alig várom az Igazság Ligája filmet állítólag feltámad Superman mert ennek a filmnek a végén lebeg a föld a sír felett itt a kép róla:

https://static1.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/t/57bc5b2e46c3c446f9ee7b64/1471961909607/fan-art-shows-the-return-of-superman-in-justice-league?format=750w

De 2017 Novemberében kiderűl !!
364
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Na ne! Ez szánalmas. Batman ott áll Superman fölött a kriptonittal egy mozdulat és megöli erre Superman megmondja az anyja nevét és mivel Batman anyját ugyanúgy hívják ettől örök spanok lesznek?!
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

363
Jó kis film ez. csak azt nem értem ,hogy Batman karaktere most miért ilyen szüleiért picsogó ,ujjal mutogató sötét bunkó.Na persze lehet, hogy az álarc alatt ő is csak egy pénzember. Affleck jó választás és ez a Superman ismét kifényesíti az egyik legismertebb szimbólumot
362
Arkham25 igazad van. Vége olyan jó volt rendesen látni a legkedvencebb karakteremet. Végre végre Olyan Batman volt akit pont azért szeretek ,mert Nekem Ő az egyetlen igazi nagy kedvencem. Ember egy sima ember aki helyt áll a sok sok siten meg super lény között emberként.Végre itt ember volt.!!! Királyság 9/10. 1 pontt a superman miatt vonok le. valahogy nekem nem jött be az a része telejsen.
361
Most néztem meg 6x-ra és a véleményem nem változott...

Ez a film fantasztikus!