Bíborhegy (2015)

Crimson Peak

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik és emlékezik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

140
Nálam bizony horror kategóriás!A sztori nem újkeletü,de végig lebilincselő,látványos film!Nagyon jó!!!
139
Az egyetlen olyan hunted house film, amelyben a gótika stílusjegyei hihetetlen részletességgel vannak kidolgozva. Fantasztikusan látványos, igényes munka. Szeretem a színeit, a formáit, a kontrasztjait, a dramaturgiáját. Jók a dialógusok: a képi világnak és a témának megfelelően dinamikusak. A színészek végre élvezik, hogy nem egy régi házba-mint díszlet és sztori- vannak bepréselve, hogy aztán a tehetséges pofijukkal le-metakommunikálják nekünk a 80 perces alkotást. Itt -Toro mesternek köszönhetően- hatalmas terük van, amit a Tom-Jess-Mia hármas tökéletesen be is jár; mindezt szemtelenül naturálisan (hát igen, ugye nem mzskd színészekről beszélünk,khm..) A Bíborhegy történetvezetésében is egyedi- bár a téma felkapottsága (és az ihlet nélkül ledarált, futószalagos 500000 film) azért némi keserédes sablonosságot kölcsönöz neki. Mintha láttuk volna már ezt valahol.. vagy valami hasonlót..vagy izé.. Nekem-viszont- ami nem tetszett az a szinkron rendezés; Tomnak a karakteréhez túl lágy, túl nyöszörgős szsz-t választottak, ami számomra több jelenetben is vissza tompította a szinész játékát. Kár érte. Sum-sum; 10/9, sokszor nézős.
138
Itt-ott picit tovább nyújtották a kelleténél, horrornak nem horror, de egyébként tetszett, köszönöm!!!
137
Nagyon vártam anno ezt a filmet,és emlékszem 2x néztem meg, bár többet vártam tőle, de azért tetszett... 7/10
135
Hát...nem volt rossz.10/7
134
Tetszett bár lehetett volna jobb is de a története nagyon jó 10/8
133
Tetszett habár nagyon beteg film 10/8
132
Unalmas, szokványos semmi extra szellemes film. Nekem nem jött be, túl elcsépelt már ez a sztori...
131
Csak nekem van Tim Burton feelingem a film hangulatátol :3 de amugy az egyik kedvenc filmem és Tom.H anyira jól jatszik és olyan cuki :3 de amugy ledvenc filmem 10/10