Börtönvonat Yumába (2007)

3:10 to Yuma

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A bandita Ben Wade kirabolja a postakocsit a bandájával. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott föltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi. A vasútállomásig azonban hosszú az út és a fogoly elszállításához emberekre van szükség. A farmer Dan Evans nehéz körülmények között próbálja eltartani családját. Fizetség fejében elvállalja, hogy csatlakozik a kísérőkhöz. A kis csapat elindul, nyomában Wade bandájával, akik ki akarják szabadítani a vezetőjüket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Indavideo
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Hatalmas kedvenc,és nem vagyok kávbojb.zi! Kevés filmet nézek meg 1-nél többször,de ezt... Russi talán legjobb alakítása! 9/10THX
12
9 pontot adtam rá, jó kis lövöldözős western, egész jó sztorival, kidolgozott jellemekkel, és megvan benne a lendület ami végigviszi a filmet úgy,hogy közben sosem unatkozol ...teccenekértenyi?
9
mindenképp megéri megnézni 9/10
8
Nekem nagyon tett
szet.