Brawl in Cell Block 99 (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film története szerint egy néhai boxoló a drog bizniszben akart boldogulni, de ráfázott és börtönbe került, miután az egyik üzlet csúnyán eldurvult...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

26
koszonom tetszett 10/8
25
Jézusom hát mi volt ez??? Story okés lenne , de ez a lassú kezdő pankrátor verekedések hát borzalmas
24
Ezt kár volt végigkínlódni...10/3
23
Lényegtelen volt a látvány,itt magán a karakteren volt a hangsúly.Jól hozták ezt a filmet,ez egy jó kis mozi volt.Nekem ha egy film tetszik,akkor jó 2D-ben is.Ha nem,nyomhatják nekem 10 D-ben is,akkor is szar lesz.A Keresztapában,vagy a Casinóban semmi CGI mégis jó.Régiek de jók...A maik közül is sok jó van meg sok ramaty.Ergó: ütős kis film volt ez.Engem lekötött. 10/9.
22
aranyrozsa: Mostanában furcsa, ha egy ütés alatt nincs másodpercenként 27 vágás, de egy igazi verekedésnél sincs. A Statham filmek miatt megszoktuk, hogy gyakorlatilag semmit nem látni csak villogást. Nekem külön tetszett, hogy nem a mai klisék alapján készült, de egy kicsit sok volt benne a fej széttaposás, abban lehettek volna kreatívabbak, bár lehet, hogy direkt poénnak szánták.
21
Ekkora gagyi filmet rég nem láttam...a sztori jó lett volna, de az alakítások azok istenem...mintha visszarepültünk volna az időben a mozgófilm kezdetéhez. A bunyók alatt a szereplők olyan lassan mozogtak, hogy meg kellett nézzem, hogy nem-e a gépemmel van gond.
Mindezek mellett köszönet a feltöltésért és fordításért.
20
tetszett nekem is 10/9 , a CGI egy kicsit gagyi volt, ahogy a hullák feje szétment, meg ezek a hanghatások közben, de élvezhető film volt tényleg , köszönöm a feltöltést !
19
kicsit vontatott de nézhetö...
18
Mostanában ritkán látni jó filmet, de ez jól sikerült.
17
Bone tomahawk rendezöje,és iroja aszem.jo film.