Coco (2017) (2017)

Coco

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

51
Melyik link jó ? Hogy megtudjam nézni ?
50
A végére nagyon jó kis történet kerekedett belőle. 10/10
49
Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon megható és nagyon szép történet! Nagyon régen nem készült ilyen jó animációs film. <3 10/1000
48
Ettől a mesétől nem láttam még szebbet. Ez egy igazi csoda volt a szeretetről, a családról a zenéről. Mindekinek ajánlom, igazából még egy dráma sem tudott így könnyet csalni a szemembe, mint ez a varázslatos mese. Köszönöm a feltöltést, köszönöm hogy léteznek ilyen kreatív emberek, és ilyen képi világgal megáldott rendezők.
Ez 10/11
47
Nem nagyon láttam még ennyire szépen pátosz nélkül megirt történetet halálról,családról szeretetről úgy,hogy minden korosztálynak"fekszik".Örülüök,hogy van.Annak is,hogy a Disney kimaradt belőle.
46
Nagyon szép, megható.
44
Amennyiben ennek a kezdő és apró cégnek ( ), így áll szándékában folytatni, hogy a felnőttek is élvezzék a mesét, akkor úgy érzem fellendül a Mozi látogatás. Ugye hogy lehet olyan mesét csinálni amit nem csak végig ül a felnőtt a gyereke miatt hanem konkrétan élménnyel gazdagodik.

Egyébként köszönöm a feltöltést. 10/10
42
Legszebb mese, amit valaha láttam. Könnyeket csal az ember szemébe.. mindenkinek ajánlom!