Coco (2017) (2017)

Coco

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

44
Amennyiben ennek a kezdő és apró cégnek ( ), így áll szándékában folytatni, hogy a felnőttek is élvezzék a mesét, akkor úgy érzem fellendül a Mozi látogatás. Ugye hogy lehet olyan mesét csinálni amit nem csak végig ül a felnőtt a gyereke miatt hanem konkrétan élménnyel gazdagodik.

Egyébként köszönöm a feltöltést. 10/10
42
Legszebb mese, amit valaha láttam. Könnyeket csal az ember szemébe.. mindenkinek ajánlom!
41
Megkönnyeztem. 10/10
40
Legjobb mese amit valaha is láttam végére szem nem marad szárazon !!! 10/10 Mindenkinek csak ajánlani tudom.
39
Ne ez jóóóóó volt!!!
38
Amikor ez a film ment a mozikban, csak legyintettem hogy még 1 semmit mondó mese amit a mozikban vetítenek.. egészen addig gondoltam ezt amíg egyik ismerősöm nem mondta hogy nézzem meg mert nagyon jó, egyik este unatkoztam és eszembe jutott hogy hát akkor nézzük már meg mit tud. Így is tettem, és őszintén mondom nem hogy nem bántam meg, de ez életem egyik legjobb mesefilmje! Van mondanivalója, és tényleg játszik az érzelmeiddel, én aztán nem vagyok egy sírós / könnyezős alak, de ezen nekem is kicsordult 1-2 könnycsepp, csodaszép a története is.. már bánom hogy nem a moziban néztem meg!

Mindenkinek ajánlom aki szeretne egy értelmes, jó mesefilmet megnézni legyen az öreg, vagy fiatal, vagy gyerek!

10/10 !
37
woooow ez valami gyonyoru film...3-szor elsirtam magam...csak ajanlani tudom 10/10
36
Ez nagyon gyönyörű volt! 10/10. Nagyon megható!