Death Note: Light Up the New World (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tíz év telt el Kira és L párbaja óta… a halálistenek listái káoszt hoznak a világra, valahányszor emberek kezébe kerülnek. Tsukuru a Halállista Speciális Egység tagja hat másik nyomozóval, többek között Matsudával, aki jelen volt a tíz éve történteknél.
Tömeges halálesetek történnek a New York-i Wall Streeten, a japán Shibuya körzetben, és még több helyen világszerte… minden arra mutat, hogy egy listát használtak.
A világhírűvé vált magánnyomozó, Ryuzaki, L jogos örököse is rááll az ügyre, és a csapat hamarosan rádöbben, hogy a világon hat halállista van. Eközben az internetet megszállja egy számítógépes vírus, Kira néven… az üzenetben az áll, hogy adják át a hat füzetet.
Ha a hat lista egy emberhez kerülne, tönkretehetné a világot.
Megkezdődik az összecsapás azok között, akik Kira visszatérésére vágynak, és azok között, akik bármire képesek, hogy megállítsák…

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Nem tudom, szerintem belehalnának, ha békén hagynák a Death Note-ot.
12
Filmről: Ráépítkeztek az eredeti filmre, (végig erőltetve) de sem hangulatban, sem sztoriban meg sem közelíti. Egy összecsapott, értelmetlen valami lett. Aki szerette az 1-2. részt, annak ez kiábrándító lesz.
A feliratot (lordganger "munkája" ) nem ajánlom senkinek, ha tehetitek mással nézzétek! 2:14:35 körül lehet ellenőrizni.
11
Kiváncsian várom a folytatást supi
9
Hát ez elég jó volt nekem nagyon tetszett 10/9 adok rá
8
Egész érdekes volt,már vártam.Köszönöm a feltöltést!
7
Nem tudni, hogy lesz e folytatása?
6
Miket találsz. Köszi szépen!
5
Sziasztok. mikor lesz magyar felirat???