Dunkirk (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

106
A Tom Hardy apukája az a Hardy Mihály, aki a Budapest Airport kommunikációs igazgatója? Mert ez megmagyarázná hogy miért kapta meg a hős pilóta szerepét.
104
Most sikerült megnéznem (kivártam a neten a HDs-letöltést). Semmi jót nem tudok róla elmondani sajnos, bár lehet az az oka hogy 60 perc után lemondtam a további élvezetekről... Ennyire amatőr,hiteltelen "háborús" filmet nem igen láttam. Túljátszott szerepek, gyenge szövegek (eredeti nyelven néztem), amatőr szemmel is hiteltelen katonák és reakciók a szituációkra, felvétel közbeni bakik... hagyjuk, ekkora beharangozás után nem ezt vártam. Szimplán egy vacak "c" kategóriás 4 pontos ,éppen még nézhető valami lett belőle.
103
hello!
várható jobb minőség?
102
A ZENE AZ FÖRTELMES ÉS A FILM IS!!! PEDIG JÓ TÉMA VOLT!! MAX: 4 PONT AZ IS CSAK AZ ORERATŐRI MUNKÁÉR - IDŐNKÉNT!!!
101
Ekkora nagy határ [email protected] filmet nem láttam mostanában. Teljesen értékelhetetlen. Ehhez képest a Saul fia egy Ben Hur kategóriás alkotás. Pedig a Saul fia sem ért meg egy lyukas garast sem.
100
Körülbelül mikorra várható DVD minőségben?
99
Rövid a film nagyon és ez nállam nem jön be,a hosszú 2óra40perc es filmek a nyerők ,persze ha van látvány történet és akció végig ,pl Star wars 3
98
Fos fos fos...shaul fija kettooo vazze
97
Fos fos fos...shaul fija kettooo vazze