Dzsungel (2017)

Jungle

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek - A haláltúra, Rogue - A fenevad) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált új mozija az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült. A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen - ahonnan nem mindegyikük tér vissza élve. Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

83
nem mondanám tartalmas filmnek, de végignéztem csak Radcliffe miadt, és mert igaz történet. Meg nem nézem mégegyszer.
82
20 percig bírtam... 3/10
81
nem értem az IMDbnek az értékelését... nagyon jól összerakott, komoly film . Nekem nagyon tetszett!
80
Lehet, hogy jó a film, de engem irritál a kerti törpe benne!
74
Roppant tanulságos. Főleg azoknak, akik szerint a normális hétköznapi létezés maga a pokol, és a világban csavargás az maga a földi Mennyország. Jah! Ameddig az ember nem kerül ilyen helyzetbe, addig biztos marha nagy buli. Aztán mikor valaki belecsöppen az igazi földi pokolba - mert a folyamatos élménykeresésben annyira vakmerővé válik, hogy már nem tud különbséget tenni elfogadhatóan veszélyes és életveszélyes között - és élet-halál küszöbén tántorogva az utolsókat rúgja, érdekes módon mindjárt elkezdi értékelni azokat a dolgokat, amik elől olyan buzgón menekült. A szüleit, a normál hétköznapok örömeit, a családot, a munkát. És szerencsések azok, akik egy ilyen pokoljárás túlélve újrakezdhetik az életüket. De vannak akiknek ez már soha többé nem adatik meg, mert belehalnak a kényszeres impulzusvadászatba. Na, az ilyen tévelygő lelkeknek ez a mozi kötelező tananyag.