Dzsungel (2017)

Jungle

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek - A haláltúra, Rogue - A fenevad) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált új mozija az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült. A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen - ahonnan nem mindegyikük tér vissza élve. Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidzi.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidup.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Indavideo
  Mozis hang! 
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

63
Nyomasztó film volt, ha a cél ez volt, elérte. Azért itt sok vetítés is volt a hatás kedvéért, amitől nem reális, hanem misztikus lett a film egyes jelenetei. Meg ez nekem kicsit olyan hatásvadász, mint a discovery-n a pecás figura volt, aki akciózenére pecázott és az volt a nagy durr, hogy kifogott egy naaaaagy halat. 6/10
62
TÚRAVEZETŐJÜK NEM HAGYJA MAGUKRA!!! NEM TUDOM, AKI ÍRTA MIT NÉZETT - LEHET,HOGY A LEFOLYÓCSATORNÁT!!! EGYÉBKÉNT JÓ FILM, CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
61
Jó volt!
60
Erdemes meg nezni !!!
59
Az eleje kicsit unalmas de legalább a szereplőket meg ismerjük és aztán be indul a sztori ,nekem tetszett .
58
Nekem ez egy közepes kategóriájú film. 1x meg lehet nézni. Viszont lehet, hogy csak én gondolom így, de Daniel Radcliffe bármilyen filmbe játszott eddig a Potter féle árnyékából nem tud kilépni. Egyébként összességében nem játszott rosszul.
10/6
57
Hát, kicsit unalmas, nekem nem tetszett. Egyszer nézős.
56
Háááááááááááááááát... Szerintem túl van pontozva ez a film Egyszer nézhetős, köszi a feltöltést
55
Érdekes film, valóban megdöbbent, hogy mennyit fejlődött Daniel R. a Harry Potter óta! Bár szerintem inkább maradjon a horror filmeknél... A film maga nem volt rossz, a vége szívbemarkoló! 7/10