Egyiptom istenei (2016)

Gods of Egypt

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit az ókori mitológia ihlette Egyiptom istenei című szuperprodukcióban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene, aki magához ragadja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata Bekkel (Brenton Thwaites), a szerelmes ifjú tolvajjal az élen szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt tanúbizonyságot kell tenniük bátorságukról és állhatatosságukról, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

225
10/10 Nem szeretem a Sci-Fi-t se a fantasy-t sem de ez nagyon bejott
223
Igazabol azt kaptam amit vartam. Szorakoztato nem tör Oscar dijjra. Leultem megneztem. Latvanyks hatalmas story es elgindolkodtato tortenet nincs. De megnezheto es elvezheto.
221
Remek, látványos, és rendkívül felemelő. Sok egyéb más történet szintézise, és örök igazságokra koncentrál. Tudom az antropomorfizált istenek világa kissé tül látványos és kissé szinte már banálisra sikerült, a cselekmény vonalvezetése némileg sematikus, de mégis szeretettel ajánlom mindenkinek.
218
Ez egy jó film!
217
Szerintem ez egy tök jó izgalmas film.Érdemes megnézni.
216
Imádtam! Mindenkèpp többször nèzős. 10/10