Éjszakai ragadozók (2016)

Nocturnal Animals

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét.
Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában.
A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik.
Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották...
...de a tartalma erőszakos és pusztító erejű.
Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
  Csatolt felirattal 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

130
fu nagyon tetszett, érdemes megnézni! Imádom, mikor nincs az ember arcába tolva a konklúzió, hanem igényesen van tálalva a történet, elhintett kapcsolódásokkal.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

129
Érdekes története van ,nem sablon film. 10/8
128
Igényes film. Nagyon jó történet. Tökéletes alakítások. Rég láttam, de még mindig emlékszem rá. A végén a csavar, hehe... 10/8
127
Nagyon jó film! Mindkét színésznek járna már az Oscar...
126
10!Köszönöm. Számomra csak egy nyitott kérdés van, miért nem kapott még Oscart Adams?
124
Ezt a filmet csak az értheti meg, aki volt már ilyen döntéshelyzetben... hogy milyen életet válasszon, még ha az azzal is jár, hogy az igaz szerelmet dobja el.. A vége teszi fel az i-re a pontot! Zseniális történet azokról akik hajszolják az elérhetetlent és ott keresik a boldogságot, ahol az nincs... 10/10
123
Véleményem szerint,és én sose szoktam ilyet írni..


De ez sz*r.
Nem tudok rá mit mondani,végig szenvedtem az egészet..
122
velemenyem szerint a film ket foszereploje jo munkat vegzett a szinvonalhoz kepest. a rendezot es a forgatokonyvirot aki ezesetben egy es ugyanaz az ember; Tom Ford, viszont messzire el fogom kerulni. mar maga a tortenet sem tetszett, a megvalositas pedig sokszor egyenesen irritalo volt szamomra, ugyanugy ahogy a parbeszedek is. a film vedelmere legyen szolva, szinkronosan neztem ami elkepzelheto, hogy hiba volt, de eszemben sincs ujranezni eredeti szoveggel, hogy ez kideruljon...
azert akad ne'mi mondanivaloja a filmnek, ja varjunk csak mi is?
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

igy nem mondhatom nyugodt szivvel, hogy kidobtam az ablakon a raforditott idomet, de nem javasolnam onmagamnak a film megnezeset... mindenki masnak pedig azt; Jarjatok utana!