Bejelentkezés
Regisztráció
Eleven testek (2013)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Horror, Vígjáték, Romantikus
Eredeti cím: Warm Bodies

Leírás:

R első látásra beleszeret Julie-ba. A dolog csak ott hibádzik, hogy R a világot pusztulásba taszító zombijárvány áldozata, egy élőhalott, aki sok millió társával együtt céltalanul és értelmetlenül bolyong a régi világ díszletei közt, míg Julie a járvány élő hús-vér túlélőinek egyike. R megmenti szerelmének tárgyát egy zombitámadás során, s a lány rádöbben, R mennyire eltér a többi “agyatlan” gyilkológéptől. A két fiatal között különleges kapcsolat bontakozik ki, s idővel R e kapcsolat folyományaként egyre emberibbé válik – izgalmas, romantikus és nagyon gyakran komikus események láncolata indul be, amely kihatással lehet az egész félholttá vált világ sorsának alakulására. © filmtrailer.hu
filmezz.eu Pontszám: 9 / 10
(809db szavazat)

IMDB Pontszám: 6.9 / 10

Rendező: Jonathan Levine

Szereplők:
Dave Franco (Perry Kelvin)
Nicholas Hoult (R)
John Malkovich (Grigio)
Teresa Palmer (Julie)
Analeigh Tipton (Nora)
Rob Corddry (M)
Cory Hardrict (Kevin)
Dawn Ford (Dr. Burke)
Közösség
Segítség menüpont
Tárhely Info Indítás
1fichier-Letöltés (korlátozott) Indítás most!
TheVideo.me Indítás most!
Flashx.tv Indítás most!
Exashare Indítás most!
VidToMe Indítás most!
Youwatch Indítás most!
Reklámok és más ilyenek
Akiknél nem megy az adf.ly (az indítás most után következő átvezető reklám), azokat kérjük kapcsolják ki a reklámblokkolójukat a böngészőjükben.
A Youwatch és az Exashare linkeknél szintén ugyanez a teendő. Ezek a lejátszók már nem működnek reklámblokkolóval.

Hozzászólások
2017.01.20 22:26
Resident Evil + Twilight + Rómeó és Júlia : (osztva) Z világháború = Eleven testek!

SPOILER!
Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet! Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!
Basszus olyat röhögtem az erkély jelenetnél Mondom, neeem ilyen nincs.


Poszt apokaliptikus Rómeó és Júlia!

Ezt a filmet 8 kecskeagyvelővel értékelem a 10- ből! Fogyasztásnak mellé agyat ajánlanék, hogy eszünkbe jusson, miért is kezdtük el nézni!
2016.07.18 00:13
Nekem nagyon tetszett a kedvenceim között van.
2016.07.17 12:12
Na ,skféle zombis filmre gondoltam meg ,hogy milyen lenne ha iyen lenne , de ilyenre nemgondoltak ,hogy egy érző zombi nekem nagyon bejön pedig a romantikus filmeket nemnagyon szeretem.
2016.05.03 22:23
Ma megnéztem a TV-ben és nagyon jó volt. Nem azért mert mély értelme vagy lenyügőző tőrténete lett volna, hanem azért mert nem akart töbnek lálszodni annál mint ami(Egy humoros,zombis,Rómeo és Julia(Még az erkély jelenet is megvolt félig meddig))
2016.05.02 12:00
kell egy kis romantika is egesz jo...
2016.04.23 00:46
Imádom! Nagyon jóra sikerült film!:3 10 / 10
2016.04.07 14:54
A könyvet olvastam előbb és ritka az ilyen, de a film is egész jóra sikerült.
2016.02.29 14:43
Imádok ilyen cuki filmeket
2016.01.05 11:29
Tetszett.
2015.11.28 21:11
Nekem egyáltalán nem tetszett..=/ Ahogy a férfi főszereplő alakítása (sem annyira), de hogy a lányé..Na hát az övé semmiképpen sem. Olyan hirtelennek és elképzelhetetlennek tartom, hogy "ennyi" ismeretség után egymásba szeressen két ember. Főleg ha az egyik zombi.
SPOILER!
Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet! Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!
Hiába is mentette meg az életét R..Ha nekem a Julie helyében megenné a barátom agyát egy zombi, hiába is éreztem azt hogy kihűlt már a sráccal a kapcsolatom..NEM tudnék ezek után még össze jönni az élőholttal. Ah..Nem tetszett a film humora.