Bejelentkezés
Regisztráció
Eleven testek (2013)

Ha láttad a filmet, akkor értékeld!
Kategóriák: Horror, Vígjáték, Romantikus
Eredeti cím: Warm Bodies

Leírás:

R első látásra beleszeret Julie-ba. A dolog csak ott hibádzik, hogy R a világot pusztulásba taszító zombijárvány áldozata, egy élőhalott, aki sok millió társával együtt céltalanul és értelmetlenül bolyong a régi világ díszletei közt, míg Julie a járvány élő hús-vér túlélőinek egyike. R megmenti szerelmének tárgyát egy zombitámadás során, s a lány rádöbben, R mennyire eltér a többi “agyatlan” gyilkológéptől. A két fiatal között különleges kapcsolat bontakozik ki, s idővel R e kapcsolat folyományaként egyre emberibbé válik – izgalmas, romantikus és nagyon gyakran komikus események láncolata indul be, amely kihatással lehet az egész félholttá vált világ sorsának alakulására. © filmtrailer.hu
filmezz.eu Pontszám: 9 / 10
(770db szavazat)

IMDB Pontszám: 6.9 / 10

Rendező: Jonathan Levine

Szereplők: Dave Franco (Perry Kelvin)
Nicholas Hoult (R)
John Malkovich (Grigio)
Teresa Palmer (Julie)
Analeigh Tipton (Nora)
Rob Corddry (M)
Cory Hardrict (Kevin)
Dawn Ford (Dr. Burke)
Közösség
Segítség menüpont
Tárhely Info Indítás
1fichier (Letöltés) Indítás most!
Youwatch Indítás most!
Exashare Indítás most!
VidToMe Indítás most!
Flashx.tv Indítás most!
VidToMe Indítás most!
Reklámok és más ilyenek

Akiknél nem indul el az Adf.ly-on (az indítás most után következő átvezető reklám) a visszaszámlálás, azokat kérjük kapcsolják ki a reklámblokkolójukat a böngészőjükben. A legtöbb esetben emiatt nem lehet továbbjutni a filmhez/sorozathoz.
Adblock esetén találkoztok egy üzenettel ahol a "Continue" gombra kattintva lehet továbbjutni a megtekintéshez, viszont így 10 másodpercet kell várni. Ha ezek után is problémát tapasztaltok, üzenjetek az oldal alján található kapcsolat menüponton keresztül és ott tudunk segíteni.


Hozzászólások
2016.05.03 22:23
Ma megnéztem a TV-ben és nagyon jó volt. Nem azért mert mély értelme vagy lenyügőző tőrténete lett volna, hanem azért mert nem akart töbnek lálszodni annál mint ami(Egy humoros,zombis,Rómeo és Julia(Még az erkély jelenet is megvolt félig meddig))
2016.05.02 12:00
kell egy kis romantika is egesz jo...
2016.04.23 00:46
Imádom! Nagyon jóra sikerült film!:3 10 / 10
2016.04.07 14:54
A könyvet olvastam előbb és ritka az ilyen, de a film is egész jóra sikerült.
2016.02.29 14:43
Imádok ilyen cuki filmeket
2016.01.05 11:29
Tetszett.
2015.11.28 21:11
Nekem egyáltalán nem tetszett..=/ Ahogy a férfi főszereplő alakítása (sem annyira), de hogy a lányé..Na hát az övé semmiképpen sem. Olyan hirtelennek és elképzelhetetlennek tartom, hogy "ennyi" ismeretség után egymásba szeressen két ember. Főleg ha az egyik zombi.
SPOILER!
Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet! Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!
Hiába is mentette meg az életét R..Ha nekem a Julie helyében megenné a barátom agyát egy zombi, hiába is éreztem azt hogy kihűlt már a sráccal a kapcsolatom..NEM tudnék ezek után még össze jönni az élőholttal. Ah..Nem tetszett a film humora.
2015.11.01 20:02
Ez a film nagyon aranyos volt igaza volt az elöttem commentelőnek tényleg nincs más szórá mint hogy aranyos : )
2015.10.26 19:14
Rettenet ez a film...még hogy jó a sztori ugh...emberek ez nem tini és nem is felnőtt film! Ez egy rakás hamu! Ilyen történetet csak egy gyerek talál ki!És sűrű bocs annak aki nem így képzeli, de szerintem ezzel a filmmel aláásta magát a rendező!
2015.10.09 20:02
nagyon jól film ! 10/10*
SPOILER!
Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet! Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!
A végén mikor életre kell a csucspont és az eleje az nagyon jó mikkor még csak egy zombi és megeszi a barátyát