Elit játszma (2017)

Molly's Game

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tegyél fel mindent egy lapra!
Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.
Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.
A megtörtént esetet feldolgozó film Molly Bloom memoárja alapján készült. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastaint láthatjuk, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, pszichológus édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja. A rendezői székbe a Social Network – Közösségi háló Oscar®-díjas írója, Aaron Sorkin ült, aki az Elit játszma forgatókönyvét is jegyzi.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
óriási film!!!
16
Nagyon jó !
15
kosz a feliratot , mar regota vartam
13
Létezik egy google fordítós felirat, de azzal nem kerül fel.

Amint lesz rendes felirat, felkerül.
12
gondolom meg nem talaltatok feliratot hozza... ha nincs open subtitle-en akkor mar nincs is felirat a filmjeitekhez?
10
Ennek a filmnek nem lett elkapkodva a fordítása...
9
Ez egy 10/10-es film, amit sikerült agyoncsapni a pocsék magyar feliratozással. Alapfokú nyelvvizsgával rendelkezőknek nem egy Aaron Sorkin-filmmel kellene kezdeniük. Erősen necces, amikor nem sikerül eltalálni a tegezés-magázást (rendőr, ügyész, ügyvéd NEM tegez kapásból, ellenben az apa magázza a nőt), ami nevetséges, arról nem szólva, hogy olyan alapvető hibáktól hemzseg az egész, mint hogy a perecet pörköltnek fordítja a jóember...
Szóval ha lehet kérni, csak az vágjon bele a feliratkészítésbe, akinek van fogalma a pókerről, a jogról és az amerikai angol nyelvről.
Köszönöm!