Escobar (2017)

Loving Pablo

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
10/10 Nekem nagyon tetszett. Szeretem azokat a filmeket amit az élet ír. Főleg ha jó rendezésben, jó színészekkel van párosítva.
Nekem ez bejött. Azt kaptam amit vártam.
17
Nemutolsó sorban akokaintól lesz az ember aggresszív.Defőleg a cracktől. Crackel a legnagyobb feeling alaposan megkínozni valakit.
16
Én meg nem értem miért sztárolják ezt az alávaló bünözőt. Jókor volt jó helyen, pofátlan volt, nagyképű, észrevette, hogy könnyen tudja befolyásolni az embereket. Tipikus ... ember. Lelkiismeretfurrdallásaegyszál se. Milliók betegedtek meg és haltak kínhalált a szeméttől amit szállított. ZA egész kokain egy hatalmas tévedés. Izgatószer és afrodiziákum. Serog. Amíg a heroinból és az opiátból fel lehet épülni, addig a kokainból nem. A leghatásosabb ellenszere a fülbe szúrt tűk. Nem tudom most hirtelen mi a neve. AMit a kokain elront az úgy is marad. Nem véletlen, hogySting 17 évig heroinozott és utána lejött róla. HA tiszta az opiát és a heroin ugyanúgy Isten ajándéka mint a fű. A kokaintól viszont gyökér leszel. Ez pedig ígyis marad életed végéig.
15
Nem értem miért szidják ezt a filmet?!
9 pont.
14
Még 1 Escobar film...Szegény Pablo, csuklik a kriptában rendesen...
Romatikus ,"Maffiózok feleségei" féle eposz. Update2/b
Uncsi téma... 10:2
13
Hatalmas csalódás, ebből a storyból ien gyenge filmet csinálni szinte már bűn!! 10- 3
12
Nagy csalódás volt. jó történet, gyenge alakítás!10/ 5
11
Nagyon-nagyon jó film, Bardem és Cruiz remekül alakít, köszönöm a feltöltést!
10
Lilly29...abban maximálisan egyetértek veled,hogy az állatkínzásokat tényleg nem kellett volna beletenni...
9
én néztem a Narchos sorozatot, és ez a film egy nagy csalódás volt... felesleges állat kínzásokkal... Penelope meg monoton dög unalom hangon narrálja az egészet.. nem derül ki a filmből sem az, hogy Pablonak mekkora szívügye volt a politizálás, az, hogy őt onnan kiutálták, sem az, hogy miért volt olyan fontos neki ez a kiadatás ügy... borzasztóan untam.. 2x el is aludtam rajta. és az az ál toka... nagyon béna volt.