Eszter hagyatéka (2008)

Eszter's Inheritance

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A II. világháború előtti pillanatokban, a festői Badacsonyban játszódó történet címszereplője a korosodó Eszter, aki húsz éve várja régi szerelmét, hogy tisztázzák lezáratlan kapcsolatukat. Eszter a hosszú évtizedek alatt belesavanyodott a bánatba és a várakozásba, egyetlen társa a család idős házvezetőnője. Lajos, a régóta várt férfi, egyszer csak táviratot küld, hogy másnap érkezik, így a nőnek újra szembe kell néznie önmaga előtt is titkolt érzelmeivel, és máig eleven fájdalmával.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Nekem is nagyon tetszett, bizony, nagyon komoly film. 8/10
2
Szép, komoly film!
1
Hadd legyen én a hetedik, aki látta és az első aki be is ír valamit. Mert megérdemli ez az alkotás a beírást minden szempontból. A téma, az író, akinek a művéből készült, a szereplők játéka mind egyformán írásra ösztönöz. Az igazság az, hogy én ezt már évekkel ezelőtt láttam a TV-ben. Akkor is nagyon tetszett. Véleményem nem változott. Én is legalább 9/10-t adnék rá.