Ex Machina (2015)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

156
A TheVideo.me és a Vidoza.net linkeken lévő videók törlődtek.
155
Ebben a filmben láttam előszór Alicia Vikaner-t. Tetszett a film, és ahogyan Ö eljátssza szerepét.
x idő elteltével láttam az U.N.C.L.E emberei c filmet. Ott még jobban megtetszett, ahogyan eljátssza amit el kell. Azóta láttam még pár filmet melyben szerepelt. Jó színésznő, szerintem.
És mikor bejelentették, hogy Ö lesz az új Tomb Raider lány, én örültem. Remélem, még sok filmet fog készíteni...
154
Olyan szép arca van Alicia-nak.
153
Szerintem jó film.Néhol kicsit nyekergős...de a téma remek választás.A végére azért kiderül,hogy mitől is lesz a mesterséges inteligencia önálló individum.Attól,hogy az alkotója ellen fordul,mert függetlenedni akar.Ismerős sztori...nem?
151
ráadásul , 1 oszkárt kapott . mire a ...
150
amit a pincsid oda csinál.nézzél lolka-bolkát
148
Deadpool 2 szinkronosan elérhető már a NetMozi.com-on
https://netmozi.com/details/9178/deadpool_2
147
Adok a 10/8-at!Nem rossz film, csak rossz befejezés! Chibor! Nincs igazad! Ugyanis,a tudós saját öntelt elméje okozta a végkifejletet. Ha nem feledte volna el a robotika 3 törvényét, amit Isac asimov nagyon szépen kitalált arra az esetre ha mesterséges inteligancia fejlesztésében idáig jutnánk, ez sosem történik meg! Azonkívül, töle csak rossz példát láttak, mert hogyan viselkedett velük? Mint a külvilágban a maguktól elszállt diktátorok! Úgyhogy én nem a mesterségest hibáztatnám!