Fekete Párduc (2018)

Black Panther

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse TChalla, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, TChalla királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

72
Kicsit sem rasszista film..."ez persze mehet"...
71
s33dorf!!!Ha a gusztustalanságba belemegyünk amit ez a veréb itt csinál
http://filmezz.eu/felhasznalo.php?id=318351
akkor tele bombázzuk az oldalt spam-mal hogy a NetMozi.com on megy ki minden premier,és onnan hozzátok át az anyagot.,Ilyen kis verebeket bízol meg logó eltávolítással!!!
Mindenki elfogadja már ezt és senki nem manipulál már semmivel.A HD filmek,és mozicsillag is beveszi a linkeket!!!
Mindent elkövettek arra hogy az embereket lehuzzátok,bányászkodtok ezerre.Az emberek fele lelépett innen,mert unta amit csináltok.Te meg 1 fasz vagy,hogy ezért ugrottunk össze mert az ilyen kis pénzéhes embereket védjétek mint moovie.Nem beszélve arról,hogy pénzt ígért a munkátokért (még 1 éve),de senki nem kapja meg az oldalon.Vagy ezek szerint csak te???
70
https://thevideo.me/0kuh1vh61oyk itt egy link a filmhez reklám nélkül
69
Nagyon gàz ez a film! Ennyi baromsàgot amit ebben làttam!
68
Csigusz96 és Cryy! Örülök hogy jó hozzászólásokat látok! Igazatok van!
67
Floramark , te meg magadat szégyeníted meg hogy nem tudsz egy normális véleményt alkotni es elmondani hogy mi a pontos problémád a filmmel .
A masik meg hogy meg mindig nem MarWel hanem Marvel.
Teljesen jo film , elegendő benne a poén , jol van felépítve a történt es annak ket főszereplője , tudjuk ki miert harcol ( es meg lehet érteni mindkettőt) . Ez egy jo film , csak azok húzzák le akiknek az az életük hogy mindenben hibát találjanak es elfelejtik hogy csak magukba kene nézniük időközönként es aztan kinyitni a szájukat ✌
66
Nagyon jó film volt, az egyik legjobb Marvel film amit láttam ^^ Nem értem mi ez a sok negatív kritika, de őszintén sok a madár
10/10 Érdemes megnézni, és ne hallgassatok a sok negatív badarságra ^^
65
Egyszer nézhető..5 pont
64
Hát moziba néztem ,de kb annyit ért mintha bementem volna az cukrászdába és veszek egy tortát ,és kiértem jól földhöz vágom