Feledés (2013)

Oblivion

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jack Harper az egyik utolsó robotrepülő szerelő, aki a Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadművelet része ő, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földről a több évtizedes háború után, és egy szörnyű fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége.
Több ezer méter magasan járőrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörű idegent egy lezuhant űrhajóból. A nő érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

186
Most néztem másodszor, és még mindig az egyik legjobb scifi! Köszi a munkát!
185
Újra megnéztem és újra nagyon tetszett, nemcsak Tom és M Freeman miatt, hanem egyáltalán. Ritkaság jól megcsinált scifire lelni.Ez az. Csak ajánlani tudom! Köszönöm a feltöltést!!
184
wow. nagyon jo. nagyon lekotott.
183
Nagyon tetszett, köszönöm!!! Kár ezért a Cruise gyerekért, hogy így megkattant... Tök jó színész egyébként.
182
eLÉG jó film! Nem egy földhöz ragadt film! 10/8
181
Nagyon jó, az egyik legjobb scifi. Megnyugtató, hogy képesek még normális filmeket is csinálni. 9/10
179
Nem különösebben csípem Tommy fiút, de ez a film nagyon rendben volt, és nekem a soundtrackje is kifejezetten tetszett! Köszi az uppért!
178
Köszi a feltöltést! Nekem nagyon tetszett!
177
Az egyik kedvenc filmem. Remekmű. Kiváló fordulatokkal, csavarokkal és meglepetésekkel teli érdekes magával ragadó nagyon jól megírt forgatókönyvvel rendelkező film. A látványvilág csodálatos, a zene fantasztikus és meggyőző a színészi játék is mindegyik főszereplő részéről. 10/9